Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2969
0

Ювентус — Інтер. Прогноз і анонс на матч МКЧ

Суперники поки без перемог. Але це ненадовго

Ювентус — Інтер. Прогноз і анонс на матч МКЧ
ФК Ювентус
У середу, 24-го липня, відбудеться черговий матч Міжнародного кубка чемпіонів, в якому туринський «Ювентус» прийме міланський «Інтер». Поєдинок пройде в китайському Нанкіні на стадіоні «Олімпійський спортивний центр», який вміщує 13 тисяч глядачів.
 
І «Ювентус», і «Інтер» поки що невдало почали виступи на Міжнародному кубку чемпіонів. «Ювентус» поступився «Тоттенхему» з рахунком 2:3, а «Інтер» програв «Манчестер Юнайтед» з рахунком 0:1. Але обидві команди скучили за смаком перемог і будуть намагатися виграти.
 
Варто зазначити, що Міжнародний кубок чемпіонів — це товариський футбольний клубний турнір. У 2019-му році він проходить з 16-го липня по 10-е серпня в США, Сінгапурі, Англії, Уельсі, Швеції і Китаї. Само собою, всі клуби розглядають Міжнародний кубок чемпіонів виключно в якості підготовки до нового сезону і не будуть занадто вже переживати за результат. Але, як не крути, вигравати завжди приємніше, ніж програвати.
 
Цього літа «Ювентус» очолив новий тренер — 60-річний італійський фахівець Мауріціо Саррі. У «Інтера» теж новий наставник. 31-го травня міланський клуб оголосив про призначення на пост головного тренера 49-річного італійського фахівця Антоніо Конте, останнім клубом якого був лондонський «Челсі» (2016-2018). Примітно, що останнім клубом Саррі також був «Челсі», який він очолював в минулому сезоні.
 
Букмекери вважають «Ювентус», ведений зоряним португальцем Кріштіану Роналду, явним фаворитом майбутнього протистояння. На перемогу туринського клубу дають коефіцієнт приблизно 1,85. На перемогу «Інтера» дають 4,1, нічия оцінюється коефіцієнтом 3,78.
 
Орієнтовні склади:
 
«Ювентус»: Буффон — Ругані, Де Шильйо, Бонуччі, Жоау Канселу, Матюїді, Джан, Пьянич, Бернардескі, Манджукич, Роналду.
 
«Інтер»: Ханданович — Д'Амброзіо, Де Врей, Шкріньяр, Кандрева, Гальярдіні, Брозовіч, Сенсі, Далберт, Лонго, Еспозіто.

24 липня, середа

«Ювентус» — «Інтер»
Нанкін. «Олімпійський спортивный центр». 14:30
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.