Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 лютого 2020, 17:55
1297
0

Чівас Гвадалахара - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч МКЧ

Оновлені мадридці проти мексиканського середняка

| Оновлено 27 лютого 2020, 17:55
1297
0
Чівас Гвадалахара - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч МКЧ
ФК Чівас Гвадалахара
У середу, 24 липня, в рамках Міжнародного кубка чемпіонів, мадридський «Атлетіко» зустрінеться з мексиканським «Чівас Гвадалахара». Початок поєдинку - о 04:00 за Києвом.
 
У минулому сезоні мексиканського чемпіонату «Гвадалахара» зайняла лише 14-е місце, програвши 6 з 7 останніх матчів. Також були програні і два товариські поєдинки, які передували МКЧ. Спочатку «смугасті козли» програли «Рівер Плейт» (1:5), потім - «Бока Хуніорс» (0:2).
 
Команда Томаса Боя вже провела два поєдинки на турнірі, обидва програла. У першій зустрічі «червоно-білі» дали бій «Фіорентині», але все ж поступилися з різницею в один м'яч (1:2). Другий поєдинок пройшов проти португальської «Бенфіки», яка відвантажила «Чівасу» три сухих голи. На даний момент мексиканці з двома поразками замикають турнірну таблицю МКЧ. Також варто відзначити, що в ніч з понеділка на вівторок «Чівас» програв матч національної першості.
 
«Атлетіко» зіграє перший поєдинок на Міжнародному кубку чемпіонів, раніше іспанський клуб провів два товариські поєдинки: поразка єрусалимському «Бейтару» (1:2) і перемога над «Нумансією» (3:0). У минулому сезоні Ла-ліги «матрацники» фінішували другими, а зовсім недавно від них пішли Антуан Грізманн, Люка Ернандес, Родрі і Желсон Мартінш. Натомість були куплені Жуан Фелікс, Маркос Льоренте, Кіран Тріпп'єр, Маріо Ермосо і ще кілька виконавців. У поєдинку проти «Нумансії» Дієго Сімеоне вже випробував практично всіх новачків, тому варто очікувати їх появу і проти «Чіваса».
 
Що стосується результату матчу, то навряд чи тут може бути особлива інтрига. Іспанський клуб занадто перевершує суперника в класі і навіть незіграність основного складу не повинна стати перешкодою для хлопців Симеона. Головне питання тільки в тому, скільки разів мадридський клуб засмутить суперника.
 
Орієнтовні склади:
 
«Чівас Гвадалахара»: Родрігез, Ван Ранкін, М’єр, Освальдо, Майорга, Басульто, Вільяльпандо, Сервантес, Гонсалес, Вега
 
«Атлетіко»: Облак, Тріпп'єр, Ермосо, Феліпе, Лоді, Льоренте, Сауль, Лемар, Коста, Фелікс, Мората.

24 липня, середа

«Чівас Гвадалахара» – «Атлетіко»
Арлінгтон. Глоуб Лайф-парк. 04:00
Прогноз Sport.ua — 0:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.