Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4686
1

Олександр ГВОЗДИК: «Суперсерія в моїй вазі не так вигідна»

Український боксер не підтримує варіант Суперсерії у своїй вазі

Олександр ГВОЗДИК: «Суперсерія в моїй вазі не так вигідна»
instagram.com/alex_gvozdyk

Боксер Олександр Гвоздик в жовтні проведе об'єднавчий бій проти Артура Бетербієва. При цьому спортсмен не вважає, що в його напівважкій вазі потрібна Суперсерія.

«Як виявити кращого в нашій вазі? Тільки перебоксувати один з одним. Наш бій буде хорошим початком і прикладом. Що стосується Суперсеріі, то в цій вазі цей проект не такий вигідний. Краще проводити об'єднавчі бої. Тоді у спортсменів є можливість вибивати для себе кращі умови. У нас такий початок - бій з Бетербієвим. А далі подивимося».

«Скільки боїв хочу проводити в рік? Залежить від того, як проходять бої. Після минулого я був готовий через 2 місяці боксувати. Хотілося б хоча б 3 бої в рік», - зазначив Гвоздик.

Джерело Большой куш
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
eternity_solitude
ого, спорт.юа має україномовну версію сайту. це шикарно, але одне лише питання в мене: невже треба чекати було закону про мову, щоб україномовна версія сайту з'явилась? тільки бич треба? до прийняття закону хоч гугл перекладав - з горем пополам - новини, а наші "брати-українці" думали, що "і так всьо паймут"... ох і громадяни в цій країні... вірні сини якогось народу.