Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2740
3

Ділліан УАЙТ: «Думаю, що Уайлдер - ідіот»

Британський суперважковаговик - про поведінку американця перед своїми поєдинками

Ділліан УАЙТ: «Думаю, що Уайлдер - ідіот»
BoxingScene. Ділліан Уайт
Британський суперважковаговик Ділліан Уайт (25-1, 18 КО) поділився очікуваннями перед боєм з Оскаром Рівасом (26-0, 18 КО).
 
- Ви насолоджуєтеся своїм тренувальном табором, чи це наполеглива праця?
- Я насолоджуюся, це весело, але це важка, наполеглива праця день у день. Коли я втомився, я дивлюся на свій рекорд і насолоджуюся.
 
- Ви одержимі перемогою над своїм опонентом Оскаром Рівасом? Думаєте про нього?
- Не зовсім. Я концентруюся на своїх діях, на тому, що мені потрібно робити краще. Я знаю, як стати кращою версією себе. Мене не хвилює, що робить Оскар Рівас. Я фокусуюся на своєму виступі, своєму бажанні, своєму поліпшення. Він може робити що завгодно. Я ж знаю, що зараз я набагато краще. Зараз я більш небезпечний боєць.
 
- Багато чого відбувалося в суперважкому дивізіоні, коли ви проводили свій тренувальний табір. Ми бачили Уайлдера проти Брізіла, Джошуа проти Руїса, Ф'юрі проти Шварца. Це захоплює вас, чи ви абстрагуєтесь?
- Я не хвилююся про це. Вони на відмінних позиціях, а мені тільки потрібно туди дістатися. Мене не хвилює, що вони роблять, кого б'ють, про які бої базікають. Я фокусуюся на тому, що мені потрібно робити, оскільки Рівас - це небезпечний опонент світового рівня, любитель топ-рівня, з рекордом 26-0, 18 нокаутів. Він заслуговує повагу.
 
- Відносно вашої ситуації з WBC, ви вже знаєте, за що буде цей бій?
- Я не знаю. Ходить багато розмов, може бути це, може бути те. Я не знаю. WBC постійно змінює свої правила, змінює свої дії, придумує пояси, робить це і те. Деякі з цих чемпіонів обходять інших бійців, підвищуються до чогось там. Я не знаю. Уже пройшло більше 600 днів, і ми все ще намагаємося. Подивимося, що станеться. Я не фокусуються на тому, що вони роблять, я фокусируюсь на перемогу в цьому бою.
 
- Наскільки сильно ви насолоджуєтеся тижнем вашого поєдинку? Ви змінюєтеся під час тижня бою, як змінюється, наприклад, Уайлдер, який постає зовсім іншою людиною?
- Уайлдер - ідіот! Я думаю, він ідіот. Він несе нісенітницю. Кожен стає трохи нервовим, трохи злим в останній тиждень, але він - ідіот. Уайлдер наляканий нервовий хлопець, коли говорить такого плану речі. Ви не побачите, як хороші бійці, які впевнені в собі, будуть нести таку нісенітницю.
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил