Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 липня 2019, 15:17
1863
6

Манчестер Юнайтед вимагає за Лукаку більше €80 мільйонів

«Інтер» вважає таку суму завищеною

| Оновлено 18 липня 2019, 15:17
1863
6
Манчестер Юнайтед вимагає за Лукаку більше €80 мільйонів
instagram.com/romelulukaku. Ромелу Лукаку
Трансфер 26-річного бельгійського нападника «Манчестер Юнайтед» Ромелу Лукаку в міланський «Інтер» знаходиться під загрозою зриву.
 
«Червоні дияволи» хочуть отримати за свого футболіста близько €83 мільйонів. «Інтер» не має наміру платити за гравця більше €65 мільйонів. Міланський клуб готовий відмовитися від покупки, якщо «Манчестер Юнайтед» не зменшить ціну на гравця.
 
Минулого сезону Лукаку провів за «Манчестер Юнайтед» 45 матчів у всіх турнірах, де забив 15 м'ячів і віддав 4 результативні передачі.
 
Контракт Лукаку з «червоними дияволами» розрахований до літа 2022-го року.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
theguy
МЮ з цим трансфером не в тій позиції,щоб вимагати.Цих двох друзів треба зливати,як баласт.І Інтер - не одні,хто думає,що ціна в 80 лямів завищена.
Чудо в Парижі не компенсує його дубовості впродовж сезону.А "вимагаючи" МЮ ризикує залишити його на балансі,і ще один сезон тягяти кота за яйця по полю.
Хоча,якщо "не продавати дешевше ціни покупки" - це принципова позиція,то це теж відповідь свого роду.Якщо Глейзерам ті кілька мільйонів важливіші за команду вцілому,то як вимагати "гри за емблему" від гравців?
Владимир Ключка
он то забивной но на него надо играть всей командой..в отборе он не участвует-он тяжелій и в годах уже.. таких денег он не стоит
Kevko
В какой футбол Интер собирается играть с Лукаку? Он даже для английского атлетичного футбола выглядит тяжеловесным ("таранный форвард")