Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 липня 2019, 15:24
4714
0

Владлен ЮРЧЕНКО: «Зі Скрипником ще не познайомився»

Новачок «Зорі» – про перехід в луганський клуб

| Оновлено 17 липня 2019, 15:24
4714
0
Владлен ЮРЧЕНКО: «Зі Скрипником ще не познайомився»
ФК Зоря

Минулий сезон 25-річний хавбек провів у датському «Вайлє», за який зіграв 16 матчів, в яких забив 3 голи і зробив 5 результативних передач. До «Вайлє» вихованець «Шахтаря» чотири роки провів в структурі «Байєра», але стати основним гравцем не зумів.

«Радий перейти в «Зорю». Зі мною зв'язалося керівництво клубу, велися переговори і ось сьогодні вони успішно завершилися, і я підписав контракт. Буду робити все, щоб допомогти «Зорі» домогтися поставлених цілей».

«Чи познайомився із головним тренером? Поки ще не встиг, адже підписав контракт лише сьогодні. Увечері перед або після тренування обов'язково поспілкуємося з Віктором Скрипником».

«Цілі? Поки що конкретних цілей не ставив, але можу сказати, що вони у мене завжди найвищі. Головне – допомагати команді. Намагаюся жити днем ​​сьогоднішнім, тому далеко вперед не заглядаю. Важливо викладатися по максимуму на кожному тренуванні і прогресувати».

«У Прем'єр-лізі я майже не грав так і було це давно, тому поки нічого не можу сказати. Що стосується футболка в Німеччині, то все і так зрозуміло. Тут і говорити нічого! А ось в Данії хороший, силовий, швидкісний футбол, який схожий на Бундеслігу», – сказав Юрченко.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.