Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Формула 1
|
2081
0

Журналіст: «Феттель втратив навички і знаходиться в кінці кар'єри»

Пілот Феррарі знаходиться під постійною критикою

Журналіст: «Феттель втратив навички і знаходиться в кінці кар'єри»
Skysports.com

Рік тому пілот Феррарі Себастьян Феттель лідирував на Гран-прі Німеччини і допустив помилку на мокрій трасі, вилетівши в гравій.

З того часу тягнеться чорна смуга німця, який регулярно припускається грубих помилок. Одна з них трапилася на минулому Гран-прі Великобританії, коли Феттель виніс з траси Макса Ферстаппена.

Відомий журналіст і коментатор Sky Sports Мартін Брандл вважає, що 32-річному пілотові пора думати про завершення кар'єри.

«Як це часто трапляється у гонщиків, які перебувають в кінці кар'єри, Феттель втратив свою реакцію, навички і здатність приймати правильні рішення під час боротьби».

«Хоча я можу зрозуміти, як трапилася аварія з Ферстаппеном, адже болід Ф-1 гальмує в 5 разів ефективніше будь-якого дорожнього автомобіля. І якщо ти трохи запанікував і натиснув педаль сильніше, ніж потрібно, ти втратив притискну силу і врізався в машину попереду себе».

«Я поважаю Феттеля за його досягнення і людські якості, але це не повинно заважати оцінці його як пілота. До речі, Льюїс Хемілтон на 2,5 роки старший, однак не демонструє ніяких ознак розгубленості на треку, він не допускає помилок».

«Чи може Себастьян повернутися на свій рівень? Це велике питання», - вважає Брандл

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.