Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 липня 2019, 19:39
2098
0

ВІДЕО. Огляд UFC Fight Night 155

Прожектор ММА – про турнір UFC Fight Night 155 в Сакраменто

| Оновлено 15 липня 2019, 19:39
2098
0
ВІДЕО. Огляд UFC Fight Night 155
twitter

Вночі в Сакраменто повинен був пройти рядовий турнір UFC Fight Night, але в підсумку вийшло дуже яскраво. А головними героями стали бійці місцевої команди Team Alpha Male.

У головному бою вечора зустрілися топові бійці жіночого найлегшого дивізіону Жермен де Рандамі і Еспен Ледд. Переможець на 99 відсотків гарантував би для себе статус обов'язкового претендента на титул Аманди Нуньєс.

Член Залу слави UFC Юрайя Фейбер тріумфально повернувся в бої після трирічної перерви. Лідер команди Alpha Male в рідному Сакраменто за 46 секунд побив проспекту Ріккі Сімона. Це найшвидша перемога в кар'єрі 40-річного бійця.

Ще один «альфамейловець» Джош Еметт планомірно повертається після нокауту і важких травм обличчя в торішньому бою з Джеремі Стівенсом. Навесні Джош нокаутував міцного Майкла Джонсона, а в неділю побив за один раунд боснійця Мірсада Бектіча.

Ще один боєць Alpha Male Андре Філі теж забрав додому не зайві 50 тисяч. Американець, який постійно знаходиться поруч з топ-15 напівлегкої ваги, за три хвилини розправився з бразильцем Шеймоном Мораесом.

Четвертий бонус забрав з Сакраменто Джонатан Мартінес. Американець три раунди возився з чіпким китайцем Лю Пінгюанем і закінчив справу жорстоким коліном за хвилину до закінчення бою. До слова, на початку кар'єри Джонатан двічі вирубував суперників летючим коліном.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.