Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
3550
3

Олександр ЗУБКОВ: «Ребров попросив грати просто»

Український гравець підбив підсумки свого дебютного матчу за «Ференцварош»

Олександр ЗУБКОВ: «Ребров попросив грати просто»
ФК Ференцварош. Олександр Зубков
22-річний український півзахисник «Ференцвароша» Олександр Зубков прокоментував свій перший матч у складі угорського клубу. У поєдинку першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Ференцварош» обіграв «Лудогорець» (2:1), а Зубков відзначився голом.
 
- Олександре, коли ви дізналися, що Сергій Ребров довірить вам місце в складі на гру Ліги чемпіонів проти «Лудогорця»?
- Вдень у день гри, коли у нас була теорія і установка на матч. Звичайно, я на передігрових тренуваннях міг здогадуватися, що буду в цей день грати і проведу за «Ференцварош» свій дебютний матч, але все одно точно про це дізнався на установці.
 
- Якою була установка на матч із «Лудогорцем»?
- Станіславович попросив грати просто, в нашу гру, яку ми відпрацьовували і готували на зборах. Зайвого придумувати не треба було. Треба було діяти швидко, міняти фланги атаки і пресингувати гравців «Лудогорця», грати в свій футбол.
 
- Суперник чимось здивував?
- Коли розбирали його гру, тренер вказав, що у них не такі сильні фланги, вони люблять грати через центр. Вважаю, що в цілому ми добре діяли, мало що дозволили зробити супернику біля своїх воріт, за винятком декількох відрізків, тому що всі 90 хвилин відіграти ідеально неможливо. Вважаю, що «Лудогорець», крім гола, ніяких моментів не створив.
 
- Як ви опинилися в штрафний «Лудогорця» в момент свого гола?
- Опинився там не випадково. Станіславович часто говорить, що при подачі в штрафну м'яча треба, щоб нас було в штрафній не менше трьох гравців, треба було насичувати штрафну. Так вийшло, що я пішов ближче до центру, там отримав передачу в районі одинадцятиметрової позначки і забив гол. Це вийшло завдяки зусиллям усієї команди і в цьому заслуга партнерів.
 
- Хто після гри по телефону привітав першим з перемогою і з голом?
- Після гри було багато емоцій і поздоровлень. Але хто був першим — не звернув уваги. Думаю, це були мої рідні і близькі.
 
- Що після матчу сказав Ребров?
- Зібрав команду, подякував. Сказав, що це був тільки перший крок, і ми можемо пройти далі, все в наших руках.
 
- Шанси у «Ференцвароша» на матч-відповідь більше, або 50 на 50?
- Важко щось говорити... Поки не знаю, яка нас там чекає гра в матчі-відповіді в Болгарії. Можливо, у нас є невелика перевага, але грати на полі суперника завжди важко. Якщо будемо грати в свій футбол і будемо утримувати концентрацію всі 90 хвилин, шанси у нас будуть хороші. Сподіваюся, у «Ференцвароша» все вийде.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
cucumber
в матче были периоды, когда команда играла тупо на отбой. Особенно концовка понравилась, как будто плей офф ЛЧ смотрел! А так с победой, и желаю попасть в группу к Динамо Киев или Шахтеру!