Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 липня 2019, 21:27
6536
1

ФЕДЕЦЬКИЙ: «Через Смалійчука Карпати могли опинитися в Першій лізі»

Екс-гравець «Карпат» - про причини відходу з клубу

| Оновлено 04 липня 2019, 21:27
6536
1
ФЕДЕЦЬКИЙ: «Через Смалійчука Карпати могли опинитися в Першій лізі»
ФК Карпати. Артем Федецький

Захисник Артем Федецький прокоментував своє рішення покинути «Карпати» і звинуватив у всіх проблемах львів'ян екс-директора клубу Олега Смалійчука:

«Я ні про що не шкодую, значить так має бути. Безперечно, деяких речей можна було уникнути, проте через певні людей в клубі склалася така ситуація.

Кого я маю на увазі? Олега Смалійчука, колишнього віце-президента «Карпат». Ця людина діяла таким чином, що «Карпати» новий сезон могли почати в Першій лізі. Через його неоднозначні і неправильні рішень це все сталося. Він скористався відсутністю почесного президента клубу Петра Димінського, взяв всю відповідальність на себе і мало не довів команду до вильоту. Ці обіцянки, які він давав і не виконував ... Складалося враження, що він був тільки один в клубі. Не було ні футболістів, ні тренерів.

На щастя, Смалійчук вчасно покинув клуб, а в «Карпатах» залишилися справжні «леви», які в цій непростій ситуації віддали всіх себе: весь свій дух, характер і запал, щоб команда розпочала новий сезон в УПЛ. Вірю, що зараз в «Карпатах» відбудеться початок чогось нового. У такому місті стадіон повинен стабільно заповнюватися. Потрібно повернути людей на трибуни не тільки грою, а й результатом».

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дима Чуйко
А у нас кто играет в футбол? Президенты или футболисты? Его вина в том что платил зарплату таким мега звездам как Федецкий.