Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 04 липня 2019, 19:04
5389
3

ОФІЦІЙНО. Голландець Роббен оголосив про завершення кар'єри гравця

Контракт 35-річного хавбека з німецькою «Баварією» закінчився 30 червня

| Оновлено 04 липня 2019, 19:04
5389
3
ОФІЦІЙНО. Голландець Роббен оголосив про завершення кар'єри гравця
ФК Баварія. Арьєн Роббен
Нідерландський півзахисник Арьєн Роббен оголосив про завершення кар'єри. Контракт 35-річного Роббена з німецькою «Баварією» закінчився 30 червня 2019 року.
 
Футболіст розповів: «Я багато думав протягом останніх декількох тижнів. Як всі знають, я взяв час, щоб прийняти усвідомлене рішення про своє майбутнє після моєї останньої гри за «Баварію». Завершити кар'єру – це, без сумніву, найважче рішення, яке мені довелося прийняти в моїй кар'єрі. Рішення, в якому зіткнулися серце і розум.
 
Любов до гри і переконаність в тому, що я все ще можу впоратися з цілим світом, увійшла в зіткнення з реальністю, що не всі працює так як треба, і ви вже не 16-річний хлопчик, який поняття не мав, що таке травми. Зараз я в хорошій формі і здоровий, і, як шанувальник багатьох інших видів спорту, я б хотів зберегти здоров'я в майбутньому. Тому я завершую кар'єру».
 
Нагадаємо, раніше Роббен переживав больові відчуття після травми, в зв'язку з якою він пропустив більшу частину минулого сезону. Через це Арьєн почав думати над можливістю закінчення кар'єри.
 
Арен Роббен виступав за «Баварію» з 2009 року, за цей час він завоював з клубом 20 трофеїв (8 перемог в Бундеслізі, 5 перемог в Кубку Німеччини, 5 перемог в Суперкубку Німеччини, по одній перемозі в Лізі чемпіонів і Суперкубку УЄФА).
 
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
babovoz
Легенда!!! Время неумолимо
Кир Весёлый
Очень жаль, хотелось бы еще посмотреть на его игру !!!!
Maks23061981
Красавчик!