Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 червня 2019, 21:58
1943
0

U-15. Шахтар у фіналі обіграв Карпати

Все вирішилося на останніх хвилинах

| Оновлено 30 червня 2019, 21:58
1943
0
U-15. Шахтар у фіналі обіграв Карпати
У матчі за перше місце фінального турніру Дитячо-юнацької футбольної ліги України у віковій категорії U-15 гірники у драматичному матчі обіграли львівські «Карпати».
 
Фінальна гра виявилася дуже напруженою та результативною. Свій настрій на вирішальну гру обидві команди показали вже в дебюті. На 4-й хвилині гарну атаку «Шахтаря» ударом низом завершував Глущенко, але надійно зіграв воротар львів’ян. Одразу завдавав удару Пушкарьов — знову у грі воротар Герета. На 10-й хвилині вже «Карпати» показали зуби, а на 19-й львів’яни навіть вийшли вперед. Після подачі з флангу удар Бобика головою воротар парирував, але Добрянський замкнув дальню стійку. Гірники програвали недовго. За чотири хвилини рівновагу відновив Лосенко.
 
 
У гарному темпі і з гострими моментами команди почали й другий тайм. На 44-й хвилині гірники вийшли вперед — гол красивим ударом із-за меж штрафного в дальній лівий кут забив Борисенко. «Карпати» не здалися. На 65-й хвилині Віталій Холод замкнув простріл на дальній стійці. Здавалося, на вболівальників чекає серія післяматчевих пенальті, але тут уже свій характер проявили гірники, й на останній хвилині основного часу Хрістенко забив переможний, «золотий» м'яч.
 
Також після матчу індивідуальними нагородами були відзначені: кращий воротар — Денис Барченко («Шахтар), кращий захисник — Богдан Слюбик («Карпати»), кращий півзахисник — Іван Лосенко («Шахтар»), кращий нападник — Ігор Горбач («Динамо»), кращий гравець фінальної частини — Олег Пушкарьов («Шахтар»).
 
ДЮФЛ. Чемпіонат України. Вища ліга. U-15
 
Матч за 3-є місце
 
«Скала» (Моршин) — «Динамо» (Київ) — 0:2
 
Голи: Філатов (25), Горбач (36).
 
Фінал
 
«Шахтар» — «Карпати» — 3:2
 
Голи: Лосенко (22), Борисенко (43), Хрістенко (69) — Добрянський (19), Холод (65).
 
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.