Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1976
0

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Зараз ми переглядаємо можливості нашої молоді»

Головний тренер СК «Дніпро-1» про підготовку до нового сезону

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Зараз ми переглядаємо можливості нашої молоді»
upl.ua. Дмитро Михайленко
Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко прокоментував контрольний матч команди з «Гірником» (1:2) в рамках підготовки до нового сезону.
 
«Зараз просто дивимося на гравців, входимо в сезон і набираємо форму. Ви бачили, що одужує Кравченко, який сьогодні вийшов на півгодини. Проблеми є всюди: і в атаці мало забиваємо, і у захисті багато дозволяємо. Зараз триває нормальний робочий процес. Ми не виступаємо оптимальним складом, не награємо ніякий склад, а надаємо можливість грати по 45 хвилин всім хлопцям, плюс дивимося на новачків. Ще місяць до чемпіонату і казати, що все гаразд ми також не можемо. Зараз у нас зовсім інші завдання. Почнеться другий збір, і тоді вже ми почнемо награвати склад, будуть діяти більш досвідчені виконавці, а зараз ми передивляємося на можливості нашої молоді.
 
Кобахідзе? Він двічі загрожував воротах суперника, хоча він ще далеко не у кращому стані, але ми його брали в надії на його досвід, швидкісні якості, вміння обіграти суперника один в один, тому ми його дуже добре знаємо. Так що не думаю, що з ним як раз будуть проблеми. Поступово він буде знайомитися з командою, розуміти ігрові принципи і ще принесе нам користі.
 
Наступний контрольний матч ми проведемо також тут на базі у Придніпровську проти «Інгульця», 3 липня о 17 годині.

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.