Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 02 липня 2023, 02:21
3165
2

Чотири українські клуби візьмуть участь в єврокубках сезону 2019-2020

В їх числі буде дебютант жіночої Суперліги «Прометей» з Кам'янського

| Оновлено 02 липня 2023, 02:21
3165
2
Чотири українські клуби візьмуть участь в єврокубках сезону 2019-2020
ВК Хімік
У Люксембурзі відбулося жеребкування волейбольних європейських клубних турнірів сезону 2019-2020 років. Від України в цих турнірах заявилися три жіночі та один чоловічий клуби.
Так, багаторазові чемпіонки країни волейболістки южненського «Хіміка» виступлять у кваліфікації жіночої Ліги чемпіонів. В другому раунді підопічні Євгена Ніколаєва зіграють з хорватською командою «Младость». Перша гра пройде на майданчику суперниць 9 або 10 жовтня, а друга в Южному 16 або 17 жовтня.
У чоловічому Кубку ЄКВ чемпіон України львівський «Барком-Кажани» зустрінеться з грецьким клубом ПАОК. Перша гра вдома (11 або 12 грудня), гра-відповідь у гостях (18 або 19 грудня).
В жіночому турнірі Кубка ЄКВ запорізька «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» зіграє з італійським клубом «Монца» (4 або 5 грудня в Запоріжжі, 18 або 19 грудня в Італії).
І, нарешті, в жіночому Кубку Виклику нашу країну представлятиме нещодавно створений клуб, дебютант української Суперліги «Прометей» з Кам'янського, головним тренером якого є відомий в Україні наставник Андрій Романович. 4 або 5 грудня «Прометей» виступить в гостях проти німецької команди «Дрезднер», а 18 або 19 грудня прийматиме суперниць у себе вдома.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maksimisgreat
Всем кроме Химика не повезло с соперниками. Очень сильные команды попались.
Химику успехов в Лиге чемпионов!!
Они это заслужили.
Руслан Шевченко
Да они особо дальше и не собирались. Знаю как будет текст на сайтах выглядеть , например про Прометей, у команды не было опыта в еврокубках, а например про Орбиту - против сильной команды играли не опытные 16-17 летние девченки. Вообще регламент, что у баскитболистов, что у волейболитов поражает, кто заявился тот и играет. А они еще будут поводить Суперкубок Украины и надувать щеки о важности такого матча и удивляться, а почему такой малый зрительский интерес?