Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 червня 2019, 18:25
5521
5

ВАКУЛЕНКО: «Що дає Шахтар гравцеві, який блукає по орендах?»

Новачок «Карпат» – про відхід з донецького клубу

| Оновлено 28 червня 2019, 18:25
5521
5
ВАКУЛЕНКО: «Що дає Шахтар гравцеві, який блукає по орендах?»
ФК Карпати. Сергій Вакуленко
25-річний захисник Сергій Вакуленко, який перейшов у львівські «Карпати» з донецького «Шахтаря», розповів, чому зважився на зміну клубу.
 
– Практично уся твоя професійна кар’єра пов’язана з донецьким «Шахтарем», який володів правами на тебе. Зараз, коли ти став повноцінним гравцем «Карпат», можеш дихати на повні груди?
– А який сенс цього контракту? Що він дає футболісту, який постійно вирушає в оренди? Якби мені було 17 років чи навіть 20, то це одна справа. Я не отримував шансу, мене не розглядали в якості гравця донецької команди. Не давали можливості та не хотіли бачити в «Шахтарі». При цьому, не враховували, як я грав і скільки забивав. Мене кілька разів залучали до тренувань з «гірниками» – на цьому все... В такому разі не бачу змісту пов’язувати себе контрактними обов’язками. Донецький клуб пішов мені на зустріч і ми попрощалися.
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Я взагалі вважаю за паскудство - віддати футболіста в аренду і ЗАБОРОНИТИ ЙОМУ ГРАТИ ПРОТИ НІБИ-ТО СВОЄЇ КОМАНДИ ! І це треба прийняти на рівні федерації України: віддавайте гравців в аренду АЛЕ ВОНИ ПОВИННІ МАТИ ПРАВО ГРАТИ ПРОТИ ВАС ! Що це за кріпацтво ? Я пригадую, як від цього страджав Вернидуб в "Зорі"... Оці два жлобських клуба Шахтар і Динамо запишуть собі десятки класних гравців, роздадуть їх в оренду - АЛЕ ПРОТИ СЕБЕ ГРАТИ ЗАБОРОНЕНО ! Ну що це раклівство? Та їм начхати на розвиток українського футболу!
UKRAINE FAN
Сказал игрок в 25лет . А почему тогда контракт продлевал? Ясно ведь что из за хорошей зарплаты! А теперь весь такой умный!
Владимир Владимиров
верно!