Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:30
4409
0

Уругвай - Перу. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америка

Найкраща пара нападників на рівні збірних проти Карлоса Самбрано

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:30
4409
0
Уругвай - Перу. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америка
copaamerica.com
У суботу, 29 червня, відбудеться чвертьфінальний поєдинок Копа Америка, в якому Уругвай буде протистояти Перу.
 
У трьох матчах першої частини турніру переможець групи С, Уругвай, двічі обіграв представників свого континенту (4:0 - Еквадор і 1:0 - Чилі) і один раз зіграв внічию проти екзотичної Японії (2:2). Це дозволило підопічним Оскара Табареса, який провів на чолі національної збірної фантастичні 200 матчів, очолити свою відбірну групу і розраховувати на слабшого суперника в чвертьфіналі.
 
Суперником «небесно-блакитних» в 1/4 фіналу стане команда Перу, яка фінішувала третьою у своєму квартеті, але стала кращою серед інших збірних, які не змогли зайняти перші два рядки. Також з третього місця вийшов Парагвай і лише Японія виявилася за бортом змагань.
 
У складі Уругваю, що зовсім не дивно, виділяються Луїс Суарес і Едінсон Кавані. Одна з найкращих пар нападників серед всіх збірних світу за три матчі забила 4 голи і відзначилася одним ассистом. Зірковий дует взяв участь практично у всіх голах своєї збірної, за винятком другого м'яча у ворота Японії і автоголу Еквадору. Більш того Суарес (5,7) і Кавані (4,3) - лідери Кубка Америки по ударах за гру.
 
Також не варто забувати і про фантастичний центр захисту, де керує досвідчений Дієго Годін з «Атлетіко», а пару йому складає одноклубник Хосе Хіменес. Опорна зона з Торрейрою і Бентанкуром також почуває себе непогано.
 
Що стосується Перу, то вони теж вміють гостро атакувати, але ось з реалізацією є проблеми. Джефферсон Фарфан (3,3) і Паоло Герреро (3,3) входять в той же топ-5 за середньою кількыстю нанесених ударів за матч, але забили лише по одному голу. Збірна Перу - абсолютний лідер турніру з виграних єдиноборств на другому поверсі - 60,6%, це фантастичний показник і з цим потрібно буде рахуватися будь-якому супернику. Перуанці не набагато гірше діють і внизу, майже 83% точних передач (3-е місце) тому доказом. У центрі захисту повинен зіграти Карлос Самбрано, який належить київському «Динамо».
 
В цілому нас чекає дуже цікавий матч двох гостро атакуючих команд. Звичайно ж, стартову перевагу однозначно матиме Уругвай, який є одним з головних фаворитів турніру, але гра може все змінити.
 
 
Орієнтовні склади:
 
Уругвай: Муслера, Гонсалез, Хіменес, Годін, Касерес, Нандес, Торрейра, Бентанкур, Лодейро, Кавані, Суарес.
 
Перу: Кіроз, Адвінкула, Самбрано, Абрам, Трауко, Йотун, Тапіа, Поло, Фарфан, Куева, Геррейро
 
 
29 червня, субота
 
Уругвай – Перу
Сальвадор. Стадіон «Фонте Нова» 22:00
Арбітр: Вілтон Сампайо (Колумбія)
Прогноз Sport.ua — 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.