Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2039
0

Франьо ПРЦЕ: «Сподіваюся закріпитися в складі Карпат»

Гравець розповів про перехід в нову команду

Франьо ПРЦЕ: «Сподіваюся закріпитися в складі Карпат»
fckarpaty.com

Вчора «Карпати» поінформували про підписання контракту із захисником Франьо Прце, який раніше мав досвід виступів у складі «Лаціо».

– Я щасливий, оскільки приєднався до престижного українського клубу. Вдячний за цей шанс і намагатимуся його використати. Не можу дочекатися моменту, коли приєднаюся до партнерів на тренуванні і вийду на поле у футболці нової команди.
 
– Чому ти обрав саме «Карпати»?
– Сподіваюся, що зможу стати сильнішим у потужній українській лізі. Також хочу допомогти фінішувати своїй команді на кращій позиції і боротися за вищі завдання. Я поспілкувався зі своїм агентом, оскільки він жив тут кілька років, і зробив висновок про те, що в Україні хороший чемпіонат, а «Карпати» – серйозний клуб.

– Тебе можна назвати класичним центральним захисником?
– Так, це моя улюблена і рідна позиція. Крім того, я можу зіграти зліва в обороні – як флангового захисника, так і лівого центрального. Хоча, безперечно, у центрі оборони почуваюся найкраще.

– Ти підписав контракт з «Лаціо» у 18-річному віці і практично відразу потрапив у заявку команди на матч Серії А проти «Ювентуса». Що відчував у той момент, коли бачив на полі Буффона, К’єліні, Погба та Пірло?
– Це було незабутньо... Я тільки-но приїхав у Рим – лише за два місяці до цього я підписав контракт з клубом. Відчував, що навіть перебуваючи у запасі, отримав чудовий досвід як для 18-річного хлопця. Приємно згадувати ці прекрасні емоції.

– Тобі доводилося неодноразово вирушати в оренду, кілька разів змінюючи команди. Тепер ти підписав повноцінний контракт з «Карпатами». Це початок нового етапу для тебе?
– Як правило, в оренді складніше проявити себе. Тим більше, що моя перша оренда в «Салернітану» була невдалою – я отримав травму і пропустив чотири місяці. Потім була «Брешія» – не найгірший досвід, проте знову оренда. Природно, що перевага завжди надаватиметься футболісту, контракт якого належить клубу. Він завжди буде у виграшній позиції в порівнянні з орендованим гравцем. Хоча буває й таке, що оренда виявиться корисною для гравця. У всякому разі я став футболістом «Карпат» і у мене дуже багато бажання. Хочу закріпитися у новій команді і бути корисним для неї.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.