Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1946
0

МИХАЙЛЕНКО: «Хлопці з України U-20 тільки на початку свого шляху»

Наставник сподівається, що гравці будуть прогресувати

МИХАЙЛЕНКО: «Хлопці з України U-20 тільки на початку свого шляху»
fcdynamo.kiev.ua. Сергій Булеца

Наставник «Дніпра-1» Дмитро Михайленко вважає, що для хлопців, які виграли чемпіонат світу в складі України U-20, зараз найбільш важливо мати стабільну ігрову практику.

Раніше стало відомо, що клуб орендує у «Динамо» хавбека Сергія Булецу і форварда Владислава Супрягу.

«Це грандіозний успіх, тут все очевидно. Наша країна взагалі раніше не досягала таких вершин в великому футболі ні на рівні юнацьких збірних, ні тим більш серед дорослих. Щільно стежити все ж таки не вдавалося, адже я був не в Україні. Що стосується наших вихованців, то хороші матчі провів Андрій Лунін. Влад Супряга був не такий стабільний, але порадували два його голи у фінальному матчі, ну і Олександр Сафронов також найважливіший матч турніру провів у стартовому складі, вийшов і зіграв достойно. Так що, всі хлопці молодці».

«Спілкувалася, і з Сафроновим, і з Супрягою, і з Булецою. У них усіх ще був дуже емоційний настрій, адже розмова відбувалася на наступний після фіналу день. У них, звичайно, емоції б’ють за край, і повинен пройти певний час, щоб зрозуміти, що все таки відбулося. Але все ж таки, зазначимо, що це дійсно велике досягнення, проте головне буде закріпитися у дорослому футболі».

«Все ж таки, окрім Луніна, там зараз мало у кого ж стабільна ігрова практика, щоб досягти рівня дорослої збірної України. Так що, хлопці поки що тільки на початку шляху», - сказав Михайленко.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.