Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
3519
1

Мауріціо САРРІ: «Ювентус - крок вперед в порівнянні з Челсі»

Туринський клуб вже готовий боротися за трофеї

Мауріціо САРРІ: «Ювентус - крок вперед в порівнянні з Челсі»
twitter.com/juventusfcen

Наставник Мауріціо Саррі після року роботи з «Челсі» перебрався в «Ювентус», з яким підписав контракт. Тренер вважає, що його нова команда більше готова до завоювання титулів, ніж минула.

«АПЛ - прекрасний чемпіонат, але в останні місяці я відчув, що мені потрібно повернутися в Італію. «Ювентус» дав мені таку можливість, і це піковий момент моєї кар'єри. «Челсі» - великий клуб, але у нього немає такої історії, як у туринців, і це крок вперед у моїй кар'єрі».

«Новий сезон Серії A повинен бути цікавим. Антоніо Конте в «Інтері», «Мілан» призначив Джампаоло, а з «Ромою» тепер працює Паулу Фонсека».

«І, звичайно,«Наполі». Я там працював, але не вважаю, що зрадив цей клуб. У Неаполі я віддавався роботі на 110%. Між цими командами є спортивне суперництво, і зараз я опинився на боці Турина».

«Я поважаю всіх, хто працює в «Наполі», але мені хотілося повернутися в Італію і я отримав пропозицію від «Ювентуса». Я народився в Неаполі, і моя любов до цього міста нікуди не дінеться», - сказав Саррі.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
Этому дятлу еще очень поыезло, что его не уволили по среди сезона, иначе фиг его знает, где бы он тагда оказался. Так что мог бы быть и по уважительней, так как Челси по большому счету только за счет класса футболистов смог вытащить сезон, его идеи я так и не понял.