Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 червня 2019, 19:42
6096
14

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Завдання Дніпра-1 - зберегти місце в УПЛ»

Наставник розповів про підготовку до сезону

| Оновлено 20 червня 2019, 19:42
6096
14
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Завдання Дніпра-1 - зберегти місце в УПЛ»
scdnipro1.com.ua

«Дніпро-1», який впевнено виграв Першу лігу, вийшов з відпустки і готується до сезону в УПЛ. Про підготовку та завдання розповів головний тренер Дмитро Михайленко.

— Дмитро Станіславович, з чого почалася робота у міжсезоння?
— Робота вже давно розпочата, у першу чергу,  в трансферному плані, але тут є деякі складності, тому зараз головне добре укомплектуватися і провести потрібні трансфери. Так що, робота вже давно триває. Ну а зараз розпочинається підготовка, яку вже будуть бачити вболівальники, журналісти – це контрольні матчі, тренування, взагалі все те, що відбувається на полі.

— Відомо, що трансфери люблять тишу, але ви вже можете більш детально про когось сказати, що він поповнить команду?
— На цей час є тільки попередня домовленість про перехід до нас на орендних умовах гравців київського «Динамо» Сергія Булеци і Владислава Супряги. Перемовини тривають, і ми чекаємо на офіційне підтвердження з усіх боків. Хлопці нещодавно стали чемпіонами світу, і зараз їм надали можливість більше відпочити. По іншим трансферам є певні домовленості, але говорити про них, як про здійснений факт, поки що зарано. Є кілька футболістів, які зараз у нас знаходяться на оглядинах, так що в плані трансферів поки що порадувати вболівальників нічим.

— Яке завдання ставить перед командою керівництво клубу в дебютному сезоні в УПЛ?
— На цей час для нас головне завдання –  це зберегти прописку в Прем’єр –лізі. Нам буде непросто. Ми пройшли за два роки серйозних шлях, але два роки тому була нова команда, потім за рік була чисельна ротація в команді, і зараз знову ми намагаємося ввести чисельну кількість нових виконавців. Тому тут все буде не все так просто. Тим більш, що перший рік в УПЛ у нас піде на знайомство з лігою, треба бути відчути ритм цієї ліги, і завдання буде зберегти місце в Прем’єр –лізі, тим більш, що ми бачимо, наскільки складно триває комплектація.  Ми розуміємо, що багатьом командам ми поступаємося навіть фінансово, так що тут є складності.  На мій погляд, зараз треба буде просто трохи перевести подих після двох років турнірних гонок і відчути рівнеь нового турніру.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Zte Blade
Какое удачи, клуб-фейк без болельщиков, очередной отмыв бабла Бени.
Honza Pepik
З недавніх пір Беню теж не мушу поважати. Але футбол Дніпру теж потрібен. Михайленко з командою заслуговують як мінімум на повагу.
Ukr Sword
Все правильно. Навіщо забігати наперед. Треба щоб гравці "притерлися" один до одного і до УПЛ, а після десь так 10-ти турів можливо можна буде говорити і про першу 6-ку.
wicker
при рівні сьогодншньої УПЛ 3-4 мсце.
Ruud
не нужно скромничать, боритесь за 6-ку, удачи!!!
Сергей Долина
При этом уровне чемпионата сохранение прописки???
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alexey Antonenko
Реалист, но прибедняется. В топ-6 будут точно.
digital_summer
О, на фотке Приднепровск)