Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 червня 2019, 17:30
3453
1

Владислав ГЕЛЬЗІН: «Олімпік залишається в УПЛ. Дякую всім клубам»

Президент донецького клубу прокоментував рішення виконкому УАФ

| Оновлено 19 червня 2019, 17:30
3453
1
Владислав ГЕЛЬЗІН: «Олімпік залишається в УПЛ. Дякую всім клубам»
ФК Олімпік Донецьк. Владислав Гельзін
Президент донецького «Олімпіка» Владислав Гельзін прокоментував рішення виконкому УАФ, завдяки якому «Олімпік» продовжить виступати в УПЛ в наступному сезоні.
 
«Дорогі друзі,
 
Ось нарешті і закінчилася довга епопея з видачею атестата нашій команді. Назло недоброзичливцям і на радість всім, для кого «Олімпік» — не просто пусте слово, ми залишаємося в УПЛ. Це право футболісти заслужили своєю грою у важкій боротьбі на футбольному полі.
 
За останній місяць нашому клубу довелося пережити найскладніший період в його історії. Нам довелося протистояти явищам, з якими ми ніколи раніше не стикалися: несправедливістю і цькуванням. І я радий заявити про те, що ми пройшли цей шлях з високо піднятою головою і вийшли переможцями в цій боротьбі.
 
Але це було б неможливо без підтримки справжніх друзів, які прийшли на допомогу в самий важливий момент. Від імені керівництва, персоналу та футболістів «Олімпіка» ми хочемо подякувати кожному, хто не залишався осторонь, а дійсно вніс свій внесок в нашу спільну перемогу.
 
Велике спасибі всім 11 клубам УПЛ, які підтримали нас на загальних зборах, і тим самим продемонстрували верховенство спортивної складової в футболі над кабінетної мішурою.
 
І, звичайно, окрема подяка нашим дорогим вболівальникам! Футбол - гра, яка об'єднує мільйони людей по всьому світу. І ви це наочно продемонстрували. Ми разом з вами подолали всі труднощі, і наша велика родина «олімпійців» стала ще більш згуртованою і сильнішою.
 
Команда обов'язково відплатить Вам красивою грою і високими результатами. Чекаємо всіх на матчах «Олімпіка»! Дякую, друзі!
 
Президент ФК «Олімпік»
 
Владислав Гельзін», — свідчить повідомлення на офіційному сайті «Олімпіка».
 
Донецький «Олімпік» раніше не отримав атестат на сезон 2019/2020, так як у клубу за договірні матчі дискваліфіковані команди U-19 і U-21. Але клуби УПЛ підтримали бажання «Олімпіка» продовжувати грати в елітному дивізіоні.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ll_pogulianka_ll
О.і.єнно!