Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
|
2112
0

Valve представила свою версію Dota Auto Chess – Dota Underlords

Гра буде доступна безкоштовно

Valve представила свою версію Dota Auto Chess – Dota Underlords
Dota Underlords
Компанія Valve презентувала власну версію модифікації Dota Auto Chess, яка отримала назву Dota Underlords. Першими гру протестують користувачі Battle Pass.
 
Одна партія в Dota Underlords розрахована на вісім осіб. Гравці зможуть провести матч як поодинці, так і в команді з чотирьох користувачів. Володарі Бойового пропуску до The International 2019 також зможуть зіграти проти спеціальних ботів, чия складність варіюється від простих до супер важких. Гру можна буде додати прямо в бібліотеку Steam.
 
За словами представників Valve, через тиждень вони запустять відкрите бета-тестування для всіх бажаючих. Dota Underlords буде доступна безкоштовно для користувачів Windows, Mac і Linux, а також на мобільних пристроях на базі Android і iOS. З відкритим бета-тестом в грі з'явиться система рангів і матчмейкінг, гравці різних платформ зможуть грати один з одним, а прогрес користувача можна буде покращувати на всіх пристроях.
 
Модифікація Auto Chess для Dota 2 вийшла в грудні 2018 року. До початку травня кількість завантажень режиму перевищила 8 млн. Розробники Auto Chess також випустили мобільну версію гри: 30 мая вона з'явилася на Android, а 6 червня - на iOS. 10 червня Riot Games анонсувала аналог Auto Chess для League of Legends. Раніше Valve заявляла, що пропонувала розробникам модифікації Drodo Studio обговорити співпрацю, але компанії вирішили працювати окремо один від одного.
Dota 2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.