Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 червня 2019, 13:03
5676
3

РАФАЇЛОВ: «Чорноморець хоче заявитися на чемпіонати U-21 і U-19»

Генеральний директор «Зорі» – про засідання клубів УПЛ

| Оновлено 13 червня 2019, 13:03
5676
3
РАФАЇЛОВ: «Чорноморець хоче заявитися на чемпіонати U-21 і U-19»
Sport.ua. Сергій Рафаїлов
Генеральний директор луганської «Зорі» Сергій Рафаїлов про розповів про долю «Олімпіка» і телевізійний пул:
 
«Було питання щодо складу учасників сезону 2019/2020. Що викликало великі суперечки? Доля донецького «Олімпіка». Атестат на право участі в чемпіонаті їм виданий не був, так як були дискваліфіковані команди «Олімпіка» Ю-21 і Ю-19. Учасники Прем'єр-ліги прийняли наступне рішення: звернутися до виконкому УАФ, щоб «Олімпіку» дозволили продовжити виступ в Прем'єр-лізі, але з однією умовою. Потрібно профінансувати участь інших команд Ю-21 і Ю-19. В даному випадку «Чорноморець» втратив право участі у вищій лізі, але клуб виявляє бажання заявити в чемпіонат Ю-21 і Ю-19 свої команди. Можна знайти компроміс і в такому випадку, «Олімпік» візьме на себе фінансові витрати на ці команди.
 
Друге питання, яке викликало не менше суперечок, це реалізація Медіа прав УПЛ. Нинішній президент УПЛ в своїй тронній промові обіцяв це зробити, але тендер не відбувся. Тому учасників Прем'єр-ліги поставили перед фактом. Мовляв, у нас є один бажаючий транслювати ці матчу - це телеканали Футбол, і ми повинні погодитися. Повинні бути солідарні і так далі. Але питання не опрацьований. Масу питань задавав і я, і представник «Динамо». Більшість представників інших клубів, які були присутні на зборах, нічого не вирішують, тому що їм немає доручено це право президентом і, можливо, навіть не розуміють про що мова, проте голосують.
 
Наша позиція і позиція «Динамо» дуже жорстка. Причини? Мені не подобається редакторська позиція каналів «Футбол», їх журналістська робота, робота коментаторів теж. Коли дивишся будь-яку гру чемпіонату, то можна помітити, що вони не є безсторонніми. Всі вони вболівальники «Шахтаря». Телевізійні передачі, які розповідають про наш чемпіонат на 90% складаються з розповідей про один клуб. Я сам уболівальник «Шахтаря» з дитячих років і пам'ятаю матчі команди на стадіоні «Локомотив», коли там ще трибуни не було. Але в кожному місті хочуть знати про свою команду в першу чергу - в Чернігові про «Десну», в Ковалівці про «Колосі» і так далі. Людей хочуть загнати в платний канал «Футбол», щоб вони платили за нього і слухали протягом усього сезону «Слався, рідний «Шахтар». Ось що нас не влаштовує. Тому ми проти. Своє право будемо відстоювати аж до суді», - сказав Рафаїлов.
 
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Святослав Сташевский
правильно мыслит!!!!!!
odiniznashih
А я вот смотрю в последнее время матчи на "5 канале" Беларуси.
Бесплатный государственный спортивный канал.
Доступен в интернете онлайн.
А в Украине что? не могут организовать?
Ведь давно уже доказано, что бесплатные каналы с рекламой, более выгодны.
Показывать бесплатно, а кто хочет в качестве HD , то для тех платно.
Вот молодежку до20 смотрел.
shevsen
Рафаилов пробил дно...И куда смотрит Геллер... Ну сколько можно...