Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 червня 2019, 21:48
2580
2

ГЕЛЬЗІН: «Деякі клуби заздалегідь висловили нам підтримку»

Президент «Олімпіка» - про справу з договірними матчами молодіжних команд «Олімпіка»

| Оновлено 12 червня 2019, 21:48
2580
2
ГЕЛЬЗІН: «Деякі клуби заздалегідь висловили нам підтримку»
ФК Олімпік Донецьк. Владислав Гельзін
Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін поділився відчуттями після розгляду учасниками УПЛ ситуації з невидачею донеччанам атестата.
 
- У процесі спілкування нас підтримували всі клуби. Всі розуміли, що на полі б'ються футболісти. Б'ються за честь клубу, за свою сім'ю. І спортивна складова тут на першому місці.
 
- Сьогоднішнє рішення стало для вас несподіванкою, чи ви вже вчора знали, що клуби за «Олімпік» і матиме місце лише протокольна формальність?
- Ми розуміли, що буде дискусія, під час якої клуби можуть бути як «за», так і «проти». Деякі клуби заздалегідь висловили підтримку, деякі сказали, мовляв, подивимося, як будуть розвиватися події і які у вас будуть доводи. Так що все вирішувалося сьогодні за круглим столом.
 
- Завтра виконком буде виносити рішення. Після сьогоднішнього результату є на підсвідомому рівні якась тривога?
- Звичайно є. Впевнені ми будемо тільки тоді, коли отримаємо на руки атестат. А тривожно тому, що таке вперше в Україні, коли дискваліфікація молодіжних колективів впливає на виступ першої команди. Яка ніколи не підозрювалася в якихось нечистих іграх. Слава Богу, що у нас є така підтримка, ми виходимо на європейський рівень розвитку, де найголовніший пріоритет - спорт.
 
- Очікували, що стільки уболівальників підтримає «Олімпік» на сьогоднішньому мітингу? На матчах не завжди стільки буває?
- На нашу адресу було стільки листів, смс, дзвінків, люди готові були приїхати з інших міст. Але ми сказали, що не потрібно, нашою метою не є який-небудь маніфест проти федерації. Хлопці самі висловили бажання підтримати «Олімпік», тому що ми всі розуміємо, що знаходимося не вдома і громадська підтримка для нас дуже важлива.
 
- Як зробити так, щоб як мінімум стільки ж уболівальників, а то і більше, приходили на матчі команди, а не тільки на мітинги на її підтримку?
- Повернутися до Донецька, це найперше. Якщо ж це не виходить, то тільки доводити своєю грою. Плюс дуже важливе місце займає економічна ситуація в країні. Взяти тих же лідерів - «Шахтар», «Динамо». Кияни постійно грають у себе вдома. У нас же інша ситуація, до того ж в цьому чемпіонаті ми не грали за призові місця.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі
Футбол | 18 квітня 2024, 13:54 2
Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі

Український воротар думає лише про «королівський клуб»

Знову хрести. Хавбек Шахтаря серйозно травмував коліно
Футбол | 19 квітня 2024, 10:37 0
Знову хрести. Хавбек Шахтаря серйозно травмував коліно

Майкон зараз виступає у Бразилії на правах оренди

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
OLEXANDER
Перша ліга ннхай живе своїм життям і ПФЛ нехай не обмінюється з примеркою.Тупо два нормальних чемпіоната.Поимерка явно стає гнилою.Отмк подивитьс людина на наш чемпіонат, на такі матчі не те щоб ходити не хочеш і витрачати чпс, нмвіть 1,45..2 год витратити шкода, щоб подивитися матч в інеті, не кажучи вже щоб купити платнєй пакет і дивитися той ТРК Пєнісовєць... Хто над цим стоїть?
Владимир Копяк
Было бы интересно узнать, как и кто проголосует завтра, хватит ли смелости у членов Исполкома проголосовать по Регламенту АФУ? Или все поддержат решение Павелки? И похоже что Черноморец элементарно кинули - Климову еще перед играми с Колосом, обещали оставить команду, вместо Олимпика. Да, будет очень интересное завтра решение.