Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 11 червня 2019, 10:56
2180
2

Юхим КОНОПЛЯ: «Україна U-20 розуміє всю важливість матчу з Італією»

Сьогодні молоді українці можуть вийти в фінал чемпіонату світу

| Оновлено 11 червня 2019, 10:56
2180
2
Юхим КОНОПЛЯ: «Україна U-20 розуміє всю важливість матчу з Італією»
ffu.ua

Сьогодні о 18:30 збірна України U-20 почне матч півфіналу чемпіонату світу проти збірної Італії. Гру оцінив захисник Юхим Конопля.

— Юхиме, в якому режимі команда готується до матчу з італійцями?
— У тих, хто грав проти Колумбії у чвертьфіналі, зараз мінімальні навантаження, тренування було з акцентом на відновлення, розім’ялися, побігали. Також для емоцій пограли в тенісбол. В інших хлопців була більш інтенсивна робота, але без великих навантажень.

— Що скажеш про майбутні півфінали мундіалю?
— Це чемпіонат світу, тому тут грають найкращі, і залишилися найсильніші команди планети. Ми розуміємо важливість матчу, який на нас очікує, тому ретельно готуємося...

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AЛВ
Збірній Україні удачі з італійцями.!!!!!
Саша Яковенко
Матч проти Колумбії показав, що нашим футболістам дуже важко фізично витримувати темп матчу, який був уже пятим на чемпіонаті. Було дуже жарко. Ті ж колумбійці до жари набагато краще ставляться і у них був на один день відпочинку більше. Половина другого тайму була гра на відбій. І все таки українська збірна перемогла. Італійці грали більшу частину матчу в кількістній перевазі над збірною Малі і у мене таке враження, що матч їм дався набагато легше. Хоч у італійців не буде переваги у часі відпочинку, але вони у кращому стані підходять до гри проти нашої збірної. Тож, прогнозую, що більшу частину гра буде тривати коло наших воріт. Навіть, якщо італійці бистро поведуть в рахунку, все одно нашій збірній буде важко переходити центр поля.