Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 10 червня 2019, 23:54
12993
3

Роналду вразив світ, виконавши мрію 11-річного хлопця

Капітан збірної Португалії відзначився гідним вчинком

| Оновлено 10 червня 2019, 23:54
12993
3
Роналду вразив світ, виконавши мрію 11-річного хлопця
Twitter
Капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду відзначився гідним вчинком після тренування команди на стадіоні «Бесса», коли прямував в автобус разом з іншими гравцями команди. Автобус вже був готовий від'їхати від арени «Боавішти», але тут Кріштіану побачив на вулиці 11-річного хлопчика Едуарду Морейру з плакатом в руках, на якому було написано: «Кріштіану, обійми мене». Він зумів привернути увагу гравця.
 
Кріштіану попросив, щоб автобус зупинили і відкрили двері. Хлопчик заліз всередину, де його вже чекав сам Роналду. Зірка «Ювентуса» під пильним поглядом головного тренера Фернанду Сантуша, який також поспілкувався з дитиною, дуже тепло прийняв хлопчика, обняв, як той і просив. А потім сфотографувався з ним і сказав кілька надихаючих фраз. Справа в тому, що хлопчик страждає на рідкісну хворобу, пов'язаної з імунітетом, тому капітан португальців в першу чергу побажав йому продовжувати боротьбу і не здаватися.
 
Мати хлопчика, Віра, розповіла Record, як все сталося: «Едуарду просто у нестямі від щастя. Спочатку він трохи нервував, тому що вже намагався зустрітися з Роналду кілька днів тому, але нічого не вийшло. Але на цей раз встав дуже рано і був сповнений надій. А тепер задоволений. Він дуже любить Роналду. Іноді каже, що хоче таку ж зачіску, як у Кріштіану. Так що ця зустріч була дуже важливою для сина, та й для нас теж. Ми побачили, як наша дитина посміхається, як він щасливий».
 
11-річний Едуарду з дитинства бореться за своє життя. У два роки йому пересадили кістковий мозок, так як він хворів на лейкемію. Пізніше з'явилася проблема з імунітетом. Історія хлопчика раніше привернула увагу однієї ТВ-програми. Саме там його побачив Тьягу Велью, відома у футбольному світі людина, яка виставляє на благодійних аукціонах футболки. Саме він допоміг Едуарду втілити мрію в життя. Велью розповів: «Побачив його якось по ТБ і захотів познайомитися. Коли Едуарду виповнилося 11 років, подарував йому квиток на матч. Там він мені і сказав, що хотів би познайомитися з Кріштіану».

 

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
denideni5351
Красава
yuriy_kent
Человек с большой буквы. Для Рона это мелочь, а для малого целый мир.
Поручик Ржевский
Респект, Криштиану!