Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

EA Sports FC
|
2486
0

У FIFA 20 введуть режим вуличного футболу

Останній раз такий режим був в грі FIFA Street в 2012-му році

У FIFA 20 введуть режим вуличного футболу
FIFA 20
Electronic Arts провела півгодинну презентацію FIFA 20 на EA Play 2019. Велика частина заходу була присвячена новому режиму вуличного футболу Volta. Розробники також розповіли про поліпшення фізики і штучного інтелекту.
 
Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

 
Перші 10 хвилин презентації зайняв ролик, в якому представники Electronic Arts спілкувалися з колишнім професійним футболістом Ріо Фердінандом про вуличний футбол. Розробники не показали геймплей режиму Volta, але вказали, що в ньому можна буде грати за жіночих персонажів.
 
У наступному сегменті провідний продюсер FIFA 20 розповів про технічні оновлення гри. Він зазначив, що студія використовувала відгуки фанатів для поліпшення геймплейних механік. За його словами, EA Sports повністю переробила фізику м'яча, розширила можливості в ситуаціях один на один і змінили поведінку штучного інтелекту. Розробники також додали нові фінти.
 
EA Play 2019 пройшла 8 червня в Лос-Анджелесі - студія провела презентацію окремо від E3 2019. На заході розробники показали геймплей Star Wars Jedi: Fallen Order, розповіли про другий сезон в Apex Legends, а також представили прийдешні нововведення в Battlefield V, Madden NFL і The Sims 4.
 

 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.