Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 липня 2019, 15:02
6481
0

UFC 238. Генрі Сехудо – Марлон Мораес. Прогноз і анонс на бій

Турнір UFC 238 відбудеться в Чикаго в ніч на неділю

| Оновлено 24 липня 2019, 15:02
6481
0
UFC 238. Генрі Сехудо – Марлон Мораес. Прогноз і анонс на бій
YouTube
В ніч з 8 на 9 червня в американському місті Чикаго відбудеться турнір UFC 238. У головному бою вечора американець Генрі Сехудо (14–2) виступить проти бразильця Марлона Мораеса (22–5–1). Бійці битимуться за вакантний пояс в найлегшій вазі. Поєдинок розпочнеться не раніше 07:00 у ніч на неділю за київським часом.
 
32-річний американець Генрі Сехудо раніше успішно виступав в найлегшій вазі (flyweight) і є в ній чемпіоном UFC. У серпні 2018 він зумів розібратися з королем дивізіону Деметріусом Джонсоном (рішенням суддів). Пройшовши «Могутнього мишеняту», Генрі провів бій з Ті Джеєм Діллашоу, який спустився на категорію нижче. Вже на 32-й секунді Сехудо відправив небезпечного суперника в нокаут. Пізніше виявилося, що Діллашоу попався на допінгу (еритропоетин), через це у нього відібрали пояс найлегшої ваги (bantamweight), що став вакантним. Саме за нього тепер і буде боротися Сехудо, який має шанс стати володарем титулу чемпіона світу відразу в двох вагових категоріях.
 
У Сехудо за кар'єру 16 боїв, в яких він перемагав 14 разів (причому в шести випадках – достроково нокаутом). Дві поразки датовані 2016 роком – нокаутом в першому бою проти Деметріуса Джонсона (за яку був узятий реванш двома роками потому), а також від Джозефа Бенавідеса розділеним рішенням суддів. З тих пір безпрограшна серія Генрі становить 4 бої.

Генрі Сехудо перед боєм розповів: «Протягом мого життя мене називали різними неприємними словами, і я втомився від цього. Мене називали золотошукачем, золотим синком, олімпійським чемпіоном, чемпіоном UFC, творцем, викрадачем мрій, найкращим знищувачем всіх часів. Але 8 червня я стану наступним королем pound-for-pound. Можете сказати Даніелю Корм'є, Джону Джонсу і Хабібу Нурмагомедову, що в місті з'явився новий шериф, і він виявився бійцем найлегшої ваги. Я вірю в те, що є найсильнішим бійцем в історії. І в поєдинку за другий титул я збираюся закріпити за собою це звання».
 

Днями з'явилися чутки, що Генрі Сехудо отримав травму. Багато хто чув, як олімпійський чемпіон Пекіна-2008 з вільної боротьби різко скрикнув у себе в роздягальні. А на відкритому тренуванні Сехудо замість демонстрації своєї фізичної форми просто стояв і розмовляв з фанатами. Правда, Генрі запевнив, що з ним все в порядку: «Ні, це абсолютна неправда. Я в повному порядку. Відчуваю себе сильним і здоровим. Я навіть не знаю, звідки це пішло. Ви ж знаєте, що я тренуюся трохи по-іншому, ніж більшість. І моя команда не хотіла, щоб я робив конкретні речі там на сцені. А так я повністю здоровий. Так, я вдарився об кут стола у себе в роздягальні, на правому коліні з'явилася невелика шишка, і більше нічого. Було просто боляче, ось і все».
 
31-річний бразилець Марлон Мораес має чорний пояс з джіу-джитсу. У нього 22 перемоги в 28 поєдинках. У чотирьох останніх боях за останні два роки він зумів переграти таких сильних опонентів як Джон Додсон (листопад 2017), Алджамейн Стерлінг (грудень 2017), Джиммі Рівера (червень 2018) і Рафаель Ассунсао (лютий 2019). Причому у останнього був узятий реванш за поразку в своєму дебютному поєдинку в UFC в червні 2017 року. До переходу в UFC Мораес три роки володів поясом чемпіона організації WSOF, провівши п'ять успішних захистів.
 
Марлон Мораес впевнений в своїх силах: «Я очікую, що Сехудо намагатиметься мене побороти, тому Френкі Едгар став основним моїм спаринг-партнером на час підготовки до цього бою. Ми тренуємося разом вже дуже давно, його боротьба на найвищому рівні. І я маю намір застосувати всі напрацювання в бою з Сехудо, щоб вийти з клітки чемпіоном. Я дуже добре підготовлений, напевно, я набрав найкращу форму за всю мою кар'єру. Я наполегливо працював в залі, і мій час прийшов. Пора стати чемпіоном».


Прогноз на бій.

Американець Сехудо має шанс стати чемпіоном світу відразу в двох вагових категоріях. Але йому буде складно діяти агресивно в більш високій ваговій категорії, ніж він звик. Бразилець Мораес перевершує суперника в антропометрії, важить на 5 кг більше і може відбити натиск Олімпійського чемпіона в боротьбі. Припустимо, що бій триватиме усі відведені раунди, і судді віддадуть перевагу бразильцеві. 

Рекомендована ставка – перемога Мораеса рішенням суддів.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.