Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
8706
4

ПЕТРАКОВ: «Україна U-20 не хоче їхати додому після гри з Колумбією»

Україна U-20 готується до матчу 1/4 фіналу чемпіонату світу

ПЕТРАКОВ: «Україна U-20 не хоче їхати додому після гри з Колумбією»
ffu.ua

7-го червня збірна України U-20 на чемпіонаті світу в чвертьфіналі зіграє проти Колумбії. Про підготовку до гри розповів тренер Олександр Петраков.

«Звісно, ми не хочемо їхати додому після завтрашнього матчу. Чемпіонат світу — гарна школа для наших гравців, вони прогресують. Кожен бачить, за рахунок яких якостей можливо досягати чогось у футболі та в житті. Після мундіалю мої гравці перейдуть уже до іншої команди — U-21, але я з ними не хочу прощатись уже 8 червня. Стосовно ротації складу, то на цьому етапі вже її бути не може. Це чемпіонат світу, й тут немає прохідних матчів, не можна розслаблятися. Збірна Колумбії, та й усі представники латиноамериканського футболу, на генетичному рівні схильні до технічної, комбінаційної гри».

«У Колумбії всі гравці атлетичної статури, мають гарні фізичні якості. Кожен колумбійський футболіст індивідуально дуже сильний, одним словом, сильна команда. Що стосується наших футболістів, у нас гарна командна гра, збірна дисциплінована, ми зірок з неба не хапаємо, і в нас немає таких сильних індивідуально гравців, як у Колумбії».

«Але, якщо ви думаєте, що стадії 1/4-ї для нас достатньо, — ні, у нас не той характер, і ми будемо грати до останньої хвилини. Спрогнозувати завтрашню гру я не беруся», — розповів Петраков.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine_Kiev_Fan
А вот этим молодым людям и их наставнику спасибо. Ребята мы с вами!
n.tkach
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andy Chak
Главное не ссы, Петраков, пацаны тоже понимают, что весь матч в защите не отстоишься!!! забивать есть кому и парни это умеют, верим, удачи!!!
rugby1970
Не хотите - и не надо! Играйте, побеждайте! Главное, чтобы ребята не превратились в тупую алкашню (фамилии, надеюсь, не надо называть) и не были испорчены "тренером" "Э-ээээээ" .... УДАЧИ И ПОБЕД, ПАРНИ!