Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
3916
0

Фарерські острови - Іспанія. Прогноз і анонс на матч відбору Євро-2020

Іспанія їде в гості до аутсайдера групи F

Фарерські острови - Іспанія. Прогноз і анонс на матч відбору Євро-2020
twitter.com/sefutbol

У третьому турі відбіркового турніру до Євро-2020 збірна Іспанії на виїзді зіграє з аутсайдером групи F - збірною Фарерських островів.

Іспанці зараз вступають в нову для себе еру. Новий головний тренер «Фурії Рохи» Луїс Енріке більше не може розраховувати на таких легенд як Андрес Іньєста, Жерар Піке і Давид Сілва, які завершили кар'єру в збірній. Звичайно, підбір гравців у іспанців завжди дуже якісний, проте замінити таких виконавців миттєво дуже складно.

У стартових двох матчах кваліфікації на Євро-2020 Іспанія здобула дві перемоги, проте своєю грою не вразила. Підопічні Луїса Енріке обіграли Норвегію і Мальту зі скромними рахунками 2:1 і 2:0 відповідно.

У матчі з Мальтою не брали участь Давид Де Хеа, Серхіо Бускетс і Жорді Альба, проте в п'ятницю всі троє зможуть вийти на поле, як і Серхіо Рамос, який встиг відновитися після травми. Проте головною подією став виклик в збірну Санті Касорли. Хавбек «Вільярреала» не викликався в «Фурію Роху» 1299 днів - після цього він пережив важку травму, після якої лікарі взагалі не були впевнені, що Касорла зможе нормально ходити.

П'ятничний поєдинок буде третьою очною зустріччю в історії між Фарерськими островами і Іспанією. Перші два пройшли в рамках відбору до ЧС-1998 і завершилися впевненими перемогами Іспанії - 3:1 і 6:2. Незважаючи на не надто переконливий старт Іспанії в нинішньому відбірковому турнірі, немає сумнівів в тому, що підопічні Луїса Енріке здобудуть перемогу.

Аналогічної думки дотримуються і букмекери. Коефіцієнт на перемогу Іспанії - 1,03, на Фарери - 89,0. Імовірність нічиї - 25,0.

Орієнтовні склади:

Фарерські острови: Гестссон, Ролантссон, Грегерсен, Фаеро, Давідсен, Йонсен, Б. Ольсен, Ханссон, Вантсдал, Барталсстову, К. Ольсен

Іспанія: Де Хеа, Карвахаль, Рамос, Ермосо, Альба, Парехо, Бускетс, Іско, Родріго, Мората, Асенсіо

7 червня, п'ятниця
 
Фарерсткі островиІспанія
Торсхавн. Стадіон «Торсволлур». 21:45
Пряма трансляція на OLL.tv
Прогноз Sport.ua — 0:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.