Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 08 червня 2019, 12:22
4214
0

США – Еквадор. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу чемпіонату світу

Ці збірні довели, що перше місце на груповому раунді займати зовсім не обов'язково

| Оновлено 08 червня 2019, 12:22
4214
0
США – Еквадор. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу чемпіонату світу
AS
У суботу, 8-го червня, відбудеться матч 1/4 фіналу чемпіонату світу U-20, в якому за путівку в півфінал молодіжного Мундіалю змагатимуться збірні США і Еквадору. Обидві збірні не зуміли посісти перше місце на груповому раунді, але це не завадило їм дістатися до чвертьфіналу і одна з них гарантовано побореться за медалі чемпіонату світу.
 
Збірна США виступала в одній групі з командами України, Нігерії та Катару. В такому квартеті американців багато експертів і букмекери вважали фаворитами, однак в першому ж матчі вони зазнали поразки від українців (1:2), після чого не мали права на помилку. Проте, перемоги над командами Нігерії (2:0) і Катару (1:0) вивели збірну США в плей-офф з другого місця.
 
За вихід до чвертьфіналу команда Таба Рамоса боролася з грізною збірною Франції, і в драматичному поєдинку, програючи по ходу матчу, зуміла здобути вольову перемогу з рахунком 3:2. Тепер у американців є відмінний шанс пройти в півфінал, адже в суперники їм дісталася збірна Еквадору.
 
Еквадорці виступали в групі В разом зі збірними Італії, Японії і Мексики. У квартеті «смерті» вони набрали чотири очки і вийшли з групи з третього місця. Причому доля путівки в плей-офф вирішувалася в третьому турі з Мексикою (1:0), де команду Хуліо Сесара Росеро влаштовувала тільки перемога.
 
В 1/8 фіналу була впевнена перемога над командою Уругваю (3: 1) і тепер в еквадорців багато хто бачить головних претендентів на титул чемпіона світу. Як мінімум, в матчі з США саме їх букмекери бачать фаворитами.
 
Переможець протистояння в півфіналі зіграє проти сильнішого в матчі між Південною Кореєю і Сенегалом. Хто продовжить боротьбу за медалі світової першості, а хто після гри відправиться пакувати валізи - дізнаємося в суботу, 8-го червня.

8 червня, субота

США U-20 – Еквадор U-20
Гдиня. Міський стадіон. 18:30
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.