Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 05 червня 2019, 00:36
6850
5

ВІДЕО ДНЯ. Як Паньків посвячення новачка проходив

Голкіпер збірної України виконав пісню «Їхали козаки»

| Оновлено 05 червня 2019, 00:36
6850
5
ВІДЕО ДНЯ. Як Паньків посвячення новачка проходив
УАФ
Після насичених робочих буднів в Харкові у футболістів збірної України пройшла невелика емоційна розрядка. Вечеря пройшла не в звичному залі ресторану, а на повітрі. Барбекю не тільки внесло різноманітність у процес прийому їжі, але і стало місцем посвячення новачка в збірники. Дебютант на нинішніх зборах один – голкіпер Юрій Паньків.
 
Воротар вибрав пісню, яка свого часу використовувалася уболівальниками для супроводу збірної – «Їхали козаки». Перед виконанням Юрій подякував хлопцям і тренерському штабу за неймовірну атмосферу та прийом в головній команді.
 
Паньків став не єдиним виконавцем. Після поразки в міні-турнірі на сьогоднішньому тренуванні свою композицію повинна була виконувати ціла команда. Їх витягнув соліст Руслан Малиновський, який романтично заспівав пісню з репертуару Френка Сінатри.
 
На цьому міні-концерт був вичерпаний, адже попереду важливі ігри. На завершення вечері тренери, гравці і персонал збірної подякували за гостинність і турботу власникам та працівникам харківського готелю Superior Golf & Spa Resort, в якому провели 12-денний збір.

Завтра вранці синьо-жовті ще проведуть ранкове тренування на «Сонячному», після чого пообідають в готелі і відправляться в аеропорт. Виліт чартерного рейсу Харків – Львів запланований на 16:30. У столиці Галичини національна команда розміститься в «Гранд-готелі». Вечірнього тренування в день приїзду не заплановано. Тому наступне заняття буде офіційним передматчевим і відбудеться 6 червня на «Арені Львів».
 

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Макс Максов
Вот такие песни нужно петь в сборной, на посвящении. Красавчег!
Tkach008
Юра красавчик!!! Як на полі, так і за межами!!!
Вадим Трикоз
Такой стеснительный))) Молодец!
ukrop45
Молодчага, Юра, а мл. лейтенантам, сором
dimando560
Красава! Супер пісня!