Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2174
1

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Фонсека зможе бути успішним в Італії»

Румунський коуч вірить в перспективи свого португальського колеги

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Фонсека зможе бути успішним в Італії»
ФК Шахтар. Мірча Луческу та Паулу Фонсека
Колишній наставник «Шахтаря» Мірча Луческу в спілкуванні з Corriere dello Sport висловив думку, що його наступник в стані «гірників» Паулу Фонсека готовий для роботи в чемпіонаті Італії, куди його активно сватають в ряди «Роми».
 
«Ті, хто працював з ним, кажуть, що у Фонсеки є відмінна база знань і що він розуміє, як потрібно поводитися з командою. Він вміє доносити свої думки до футболістів, що дуже важливо для тренера».
 
«Звичайно, Серія А більш тактична ліга, ніж українська, але Фонсека не є непідготовленим в цьому відношенні. Він молодий і вміє працювати з колективом. Якщо «Рома» зробить свій вибір на користь Фонсеки, то він зможе зробити так, щоб команда грала по його задумам».
 
«У «Шахтарі» Паулу дісталася моя команда, де було багато бразильців. Було логічним продовжувати робити ставку на цей вектор, хоча Фонсека міг би і внести зміни. Паулу - зрілий фахівець і готовий до Серії А. Поки він працював лише в Португалії та Україні і не має досвіду в чемпіонатах топ-5. Але він розуміє футбол і знає, а тому я впевнений, що Фонсека зможе бути успішним в Італії», - заявив Луческу.
 
Цікаво, що раніше в пресі повідомлялося про візит Мірчі Луческу в Україну, під час якого румунський фахівець нібито намагався домовитися з босами «гірників» про призначення свого сина Развана на пост наставника «Шахтаря». Згодом сам Луческу-старший ці чутки спростував.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olex.mykhailov
100% Циган приїздив сина пропонував,хай не бреше!)