Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 червня 2019, 16:25
4820
6

Віктор ВАЦКО: «Чи можна вимагати від Хацкевича більшого?»

Спеціаліст підбив підсумки сезону для головного тренера київського «Динамо»

| Оновлено 03 червня 2019, 16:25
4820
6
Віктор ВАЦКО: «Чи можна вимагати від Хацкевича більшого?»
ТК Футбол. Віктор Вацко
Відомий український коментатор Віктор Вацко поділився думкою про вибір тренера для київського «Динамо».
 
«Давайте розкладемо пасьянс. Хацкевич відіграв весь сезон з кадровими проблемами. Це нерозумно не визнати, оскільки він відіграв половину сезону без центрального нападника. Потім йому купили центрального нападника, але він зламався. Зламався і Вербич, виконуючий обов'язки «царя». Бєсєдін так само був травмований. Дефіцит гравців групи атаки перед сезоном і травми під час нього - це перший аспект. Чи можна вимагати щось від тренера, у якого не було належного підбору виконавців більше, ніж зробив Хацкевич? Я вважаю, що для цього «Динамо», з огляду на рівень конкуренції в Україні, друге місце - це нормальний результат.
 
Більше того - в матчах проти «Шахтаря» «Динамо» Хацкевича виглядало більш ніж гідно. І в Кубку могло не вилетіти, якби не обставини і боксерські навички динамівського Ентоні Джошуа - Дениса Гармаша.
 
У Хацкевича закінчився контракт. Які варіанти є у Ігоря Суркіса? У нього зараз свій пасьянс. Який у нього вибір тренерів? Може бути, у нього є Моуріньйо, який говорить: я прийму «Динамо» за 10 тисяч євро на місяць, умовно. Може, він просить суму грошей, яка влаштовує президента.
 
Вибір тренера - найскладніший вибір, який стоїть перед президентом. Наприклад, є хороший іноземець, який говорить: окей, я готовий взяти «Динамо» за зарплату, яка мене влаштовує. Але мені вісім чоловік звідси треба прибрати, і вісім чоловік потрібно привести. А ці вісім гравців стоять сто мільйонів. Дуже важливо не зробити цей вибір поспішно», - зазначив Вацко.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Cityzen83
Волею случая слежу за играми Оболонь Бровар (малой за них в детской команде играет).
Так вот - пришел Ковалец, игроки остались те же, что и в прошлом сезоне, но игра улучшилась на 1000 %. Соответсвенно Оболонь с одного из аутсайдеров прошлого сезона превратилась в одного из лидеров нынешнего. При этом, если в прошлом сезоне игра Облони вызывала рвотные рефлексы - то в этом всё наоборот.
У Динамо, прежде всего качество игры - пизд@ц полный, смотеть не реально, блевать хочется.
При всех проблемах Динамо и при дебильном "кумовстве" и не понятной ситуации внутри клуба - нормальный тренер мог бы дать результат и ,самое главное, игру, на которую приятно было бы смотреть. При Хацике (даже если у него будут топ игроки) ничего хорошего не будет, Блохин номер два, херня а не игра.
Vbolivalnyk-Peter
Хацкевичу купували тих, кого він просив. Тому від бульбаша не те що можна - треба вимагати більшого, а саме. щоб валив з "Динамо" на всі 4 сторони!!!!
zhyr
Я считаю, что для этого «Динамо», учитывая уровень конкуренции в Украине, второе место — это нормальный результат.
----------------------------
в цьому чемпіонаті Динамо зайняло б 2 місце, навіть якби сам Суркіс його тренував
Alexey Antonenko
"Не стреляйте в пианиста, он играет как умеет"(с)
К Хацкевичу претензий нет, как умеет, так и тренерует. Претензии к тому какого хрена он делает в Динамо.
Kevko
У Вацко все как всегда: словесные маневры