Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4892
0

Джозеф ПАРКЕР: «Із задоволенням провів би поєдинок з Усиком»

Новозеландський боксер готовий до бою з Олександром

Джозеф ПАРКЕР: «Із задоволенням провів би поєдинок з Усиком»
boxingnews24.com. Джозеф Паркер
Колишній чемпіон світу за версією WBO Джозеф Паркер (25-2) дав інтерв'ю спортивному каналу Fight Hub TV в якому розповів про своє бажання провести бій з абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі українцем Олександром Усиком, а також назвав Тайсона Ф'юрі кращим супертяжем в світі.
 
«Я недавно зустрічався з Ф'юрі в його тренувальному таборі. Він знаходиться у відмінній формі, ми давно з ним спілкуємося і обидва поважаємо один одного. Він приємна людина. Я вважаю, що Тайсон кращий суперважковаговик світу на сьогоднішній день. Він дуже вольовий боксер. Він зміг впоратися з усіма проблемами і успішно повернутися в бокс, після довгої перерви. Те, що він показує на рингу - його руху, його вміння контролювати хід бою, роблять його невразливим для будь-якого суперника.
 
Хотів би я зустрітися на рингу з Олександром Усиком? Безумовно так. Усик один з найталановитіших боксерів, з чудовою технікою. Його досягнення в крузервейте говорять самі за себе. Я із задоволенням спробував би провести з ним поєдинок, так як завжди шукаю для себе найкращих опонентів», - сказав Паркер.
 
Нагадаємо, що свій наступний бій Паркер проведе 29 червня проти американського важкоатлета Еріка Моліни в Провіденсі, США.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.