Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3617
0

Володимир ТАНЧИК: «Чорноморець чекає важких матчів з Колосом»

Гравець «Чорноморця» - про перехідні матчі

Володимир ТАНЧИК: «Чорноморець чекає важких матчів з Колосом»
chernomorets.odessa.ua

Хавбек «Чорноморця» Володимир Танчик оцінив сезон команди, а також розповів про перехідні матчі з «Колосом» за право залишитися в УПЛ.

- Як в цілому оцінюєш цей сезон для «Чорноморця»?
- Ситуація так склалася, що ми опинилися в нижній частині турнірної таблиці, тому завдання було як мінімум домогтися права на перехідні матчі і не виявитися на місці «Арсенал-Київ». У нас були хороші зимові збори, ми підготувалися, але випали три новачка, які не могли нам допомогти. Був, мабуть, спад і невдалі ігри, але потім ми зібралися. Бачили турнірну таблицю, бачили, що каноніри теж набирають очки. Нас це теж мотивувало налаштовуватися на кожен матч.

- У стикових матчах за право залишитися в УПЛ вам доведеться грати проти «Колоса» з Ковалівки. Пройдете цього суперника?
- Ми знаємо, що в цій команді зібрані хороші футболісти, у яких є досвід Прем'єр-ліги. «Колос» не випадково посів друге місце в першій лізі. Тому ми чекаємо важких матчів і будемо налаштовуватися на ці дві гри як на останній бій.

- Які твої плани на наступний сезон, залишаєшся в «Чорноморці»?
- У мене ще рік контракту з «Чорноморцем», тому ніяких планів чи думок про відхід з «Чорноморця» не було. Зараз всі наші думки будуть спрямовані на те, щоб вдало зіграти проти «Колоса» в стикових матчах і зберегти прописку в Прем'єр-лізі.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.