Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 травня 2019, 20:37
2074
0

Куліш, Когут і Лопиренок продовжили контракти з Дніпром-1

Клуб з Дніпра завоював путівку в Українську Прем'єр-лігу

| Оновлено 31 травня 2019, 20:37
2074
0
Куліш, Когут і Лопиренок продовжили контракти з Дніпром-1
Дніпро-1. Ігор Когут
Керівництво СК «Дніпро-1» підписало нові контракти з трьома футболістами. У минулому сезоні клуб з Дніпра став переможцем Першої ліги і завоював путівку в Українську Прем'єр-лігу.
 
30-річний нападник СК «Дніпро-1» Станіслав Куліш на один рік продовжив контракт клубом. Станіслав прийшов в команду в влітку 2018 го і за рік забив 20 голів і зробив 11 гольових передач в чемпіонаті і Кубку України. Ставши при цьому кращим бомбардиром Першої ліги і кращим за системою гол + пас.
 
23-річний півзахисник Ігор Когут підписав новий дворічний контракт. Ігор пройшов весь шлях «Дніпра-1» в професійному футболі, два роки тому прийнявши пропозицію керівництва клубу виступати у Другій лізі. За цей час Когут зіграв за чорно-жовтих в 64 офіційних матчах і з 24-ма голами став кращим бомбардиром команди. Також на рахунку Ігоря 7 результативних передач.
 
24-річний захисник Максим Лопірьонок підписав новий дворічний контракт. Він пройшов шлях з чорно-жовтими від другої ліги до УПЛ, провівши в чемпіонаті і Кубку України за команду 66 матчів, в яких забив 3 м'ячі і віддав 5 результативних передач.

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.