Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 травня 2019, 13:56
3387
0

Зорю покинуть Чечер і Леонардо. Тимчик - під питанням

Генеральний директор клубу розповів про трансферні питань

| Оновлено 31 травня 2019, 13:56
3387
0
Зорю покинуть Чечер і Леонардо. Тимчик - під питанням
zarya-lugansk.com. Олександр Тимчик

Генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаілов розповів про те, хто точно покине команду, а також про кількість можливих новачків.

- Питання кадрове. Закінчується термін оренди у Леонардо і Олександра Тимчика. Плюс підійшов до кінця термін контрактів В'ячеслава Чечера і Олега Чуваєва.
- Леонардо повернеться в «Спортинг». Олександр Тимчик до 30-го червня футболіст «Зорі» (в оренді з «Динамо»). Обговоримо це питання з тренером. На цій позиції у нас є свої вихованці. Так, добре бути Жозе Моурінью - клацати пальцем, ставити завдання перед керівництвом, кого купити, кого немає. Ми, на жаль, навіть не «Шахтар» і не «Динамо». У нас за визначенням такого бути не може. Потрібно займатися своїми вихованцями.

Олег Чуваєв буде шукати іншу команду. Продовжувати контракт з В'ячеславом Чечером, як з діючим футболістом, ми не будемо.

У нас команда Ю-21 зайняла 4-е місце. Нехай і з великим відривом від команд вище, але тим не менше. Я був присутній на багатьох іграх. Іноді мені не зовсім подобалося питання суддівства, і очок могло бути більше. Там є цікаві футболісти. Можливі й ще у нас втрати в складі. Деякими футболістами цікавляться інші клуби, а бюджет треба поповнювати.

Точково, будемо шукати і нових гравців. Одну-дві людини. Ми бачили, як у нас провів сезон Леонардо. Здавалося б нападник зі «Спортинга». А де забиті м'ячі? Тому пошук дається не так просто і будемо до нього підходити обережно, - зазначив Рафаілов.

У п'ятницю «Зоря» оголосила про відставку тренера Юрія Вернидуба.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.