Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2019, 02:41
16213
2

УЄФА вводить в дію нові правила футболу

Нові правила в турнірах УЄФА почнуть діяти 25 червня

| Оновлено 31 травня 2019, 02:41
16213
2
УЄФА вводить в дію нові правила футболу
УЄФА
Прес-служба УЄФА проінформувала, що оновлена ​​редакція футбольних правил вступає в силу 1 червня, але не буде застосовуватися в фіналі Ліги чемпіонів між «Тоттенхемом» і «Ліверпулем», який пройде в Мадриді в цей же день. Нові футбольні правила, затверджені Міжнародною радою футбольних асоціацій (IFAB), з дозволу самого ж IFAB стануть застосовуватися в усіх турнірах УЄФА, які стартують 25 червня або пізніше.
 
Таким чином, нові правила не будуть застосовуватися у фінальній стадії Ліги націй УЄФА (5–9 червня), червневих матчах третього і четвертого турів кваліфікації Євро-2020, фінальної стадії молодіжного Євро U-21 (16–30 червня) і фінальної стадії Кубка регіонів (18–26 червня). У турнірах УЄФА нові правила вступлять в силу в попередньому раунді Ліги чемпіонів 2019/20, який стартує 25 червня, і попередньому раунді Ліги Європи УЄФА 2019/20 (27 червня). Також вони будуть застосовуватися в липневих фінальних турнірах ЧЄ-2019 серед юнаків і дівчат до 19 років, серпневому Суперкубку УЄФА, п'ятому турі кваліфікації Євро-2020 у вересні і всіх наступних турнірах під егідою УЄФА.
 
IFAB проінформував організаторів поточних турнірів, що вони можуть самі призначити дату введення нових правил. Перенести дату можна максимум на закінчення поточного розіграшу. У червні завершуються або тривають кілька європейських турнірів. Щоб уникнути плутанини через обмежений часу на підготовку і недостатню інформованість про настільки істотні зміни в правилах УЄФА вирішив приурочити впровадження нових правил до початку наступного сезону. Мета рішення – дати всім 55 національним асоціаціям УЄФА час проінформувати про нововведення всі клуби і всіх футболістів. Поправки до футбольних правил не стосуються футзальних турнірів.
 
Див. також: зміни в правилах футболу
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил