Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 28 травня 2019, 23:24
1175
0

Сесар АСПІЛІКУЕТА: «Завтра буде великий матч для обох команд»

За словами захисника, команда серйозно працювала заради завоювання титулів

| Оновлено 28 травня 2019, 23:24
1175
0
Сесар АСПІЛІКУЕТА: «Завтра буде великий матч для обох команд»
УЄФА. Сесар Аспілікуета
Захисник «Челсі» Сесар Аспілікуета прокоментував запланований на 29 травня фінальний матч Ліги чемпіонів проти лондонського «Арсеналу»:
 
«Завтра у нас буде можливість продовжити завоювати трофеї. Ми можемо заволодіти кубком, який виграли в 2013 році. Я і Давид Луїс тоді були в команді. Ми знаємо, наскільки це важливе досягнення. Сподіваюся, завтра все повториться.
 
Це лондонське дербі. Ми неодноразово зустрічалися на внутрішній арені. Завтра єврокубковий фінал – великий матч для обох команд. Звичайно, ми налаштовані рішуче, адже ми можемо додати єврокубковий трофей в нашу скарбничку. Ми всі дуже серйозно працювали заради завоювання титулів з цим клубом.
 
Бути капітаном цієї команди – особлива честь для мене. Я повністю сфокусований на фіналі, на тому, як його виграти. Сезон, коли ми виграємо турніри, краще, ніж ті, в які ми нічого не виграємо. Шлях сюди довгий. Ми забуваємо, як багато грандів хотіли б опинитися в цьому фіналі. На нашу долю випало чимало важких матчів.
 
Ми – «Челсі», і щоразу ми починаємо сезон з думками про перемоги у всіх турнірах. Завтра на нас чекає фінал, битва за трофей. Ми почали участь в турнірі в вересні і завжди тримали в голові вихід у фінал. Ми хотіли битися за цей кубок. Нас чекає відповідальний матч, і ми сповнені амбіцій.
 
Ми старанно працюємо з Саррі з липня. У нас були злети і падіння, ми не завжди були задоволені своїми результатами, але після невдач ми ставали сильнішими. Ми стали сильнішими як команда. Думаю, це одна з причин, через яку ми тут сьогодні. Після тієї важкої роботи, яку ми робили весь сезон, ми заслужили провести хороший матч, зіграти з душею і показати все, на що ми здатні».

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.