Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
1532
0

ЛОПИРЬОНОК: «Сказав Михайленку, що заб'ю Миколаєву, так і вийшло»

Полузащитник «Днепра-1» прокоментував перебіг подій у грі 30-го туру Першої ліги

ЛОПИРЬОНОК: «Сказав Михайленку, що заб'ю Миколаєву, так і вийшло»
СК Дніпро-1. Максим Лопирьонок
Хавбек «Дніпра-1» Максим Лопирьонок прокоментував перемогу над «Миколаєвом» (2:0) в матчі 30-го туру Першої ліги, в якому відзначився голом.
 
– Максиме, вітаємо з забитим м’ячем! Дійсно, важливий м’яч – і для тебе, і для команди, довго не виходило і ніби хтось підмітив з гравців – «Лапі» набридло, взяв все на себе… Наскільки такі моменти приємні для гравця, особливо якщо він – не форвард?
– Так, звісно, забивати завжди приємно! Я завжди кажу тим нападаючим, куди Ви м’ячі лупите!? Влучайте в рамку, і все буде добре, так, я чув, що жартували про мене, мовляв, я витягнув всю команду, ну добре, я згоден так воно і було, всі привітали, посміялися трохи після гри (сміється).
 
А якщо без гумору, то дійсно приємно, що команда знову виграла, і в нас вийшла чудове закінчення сезону, їдемо додому з гарним настроєм.
 
– Кажуть, історія на тему голу розпочалася ще до матчу на установці?
– ( сміється) Так! Станіславович (Михайленко - прим.) сьогодні «підчепив»: Лопирьонок, ти в цьому житті забивати колись будеш? Піди в штрафну, голову підстав, може пощастить, ну я відповів, так і буде, тільки до штрафної доберусь, зразу заб’ю, так і вийшло, бачите, своє слово стримав. Не проста гра вийшла,але зараз емоції дуже позитивні. Всіх з перемогою!
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.