Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
8807
2

ЗІНЧЕНКО: «Був дуже близький до відходу з Сіті, але трансфер зірвався»

Українець міг опинитися в іспанському «Бетісі»

ЗІНЧЕНКО: «Був дуже близький до відходу з Сіті, але трансфер зірвався»
ФК Манчестер Сіті. Олександр Зінченко
Футболіст англійського «Манчестер Сіті» і національної збірної України Олександр Зінченко розповів, що був близький до трансферу в іспанський «Бетіс» влітку минулого року.
 
«Я був дуже близький до відходу з «Манчестер Сіті» в «Бетіс» минулого літа. Мої представники були там, але, на щастя, трансфер зірвався. Звичайно, моєю метою було залишитися в «Ман Сіті», але, на жаль, не завжди все залежить від гравця», - сказав Зінченко.
 
У цьому сезоні Зінченко провів 29 матчів за «Манчестер Сіті» у всіх турнірах, забив 1 м'яч і віддав 5 результативних передач. У складі «городян» 22-річний українець став чемпіоном Англії, володарем Кубка, Суперкубка Англії і Кубка англійської ліги.
 
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dima.krot
Чётко в воскресенье Зинченко поставил на место балабола Леона "Пока я говорю, попрошу меня не перебивать"! Леон как раскудахтался, Саня снова спокойно повторил эту фразу, а Леону пофигу, кудахчет, пока Денисов не начал на него кричать и затыкать рот. И то раза с 5-го помогло. А потом ещё раза три Саня подкладывал Леона. Вот я ржал