Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 травня 2019, 18:54
14185
3

ВІДЕО. Зради дружин футболістів з іншими гравцями

Канал 120 ярдів повідає про шокуючі історії в світі футболу

| Оновлено 24 травня 2019, 18:54
14185
3
ВІДЕО. Зради дружин футболістів з іншими гравцями
ФК Інтер. Мауро Ікарді
Якщо подивитися на заголовки найпопулярніших спортивних видань Європи в 2019 році, то найчастіше в них пишуть про Кріштіану Роналду і сімейку Ікарді. Ось якраз про нього і буде сьогоднішня розмова.
 
14-річний Мауро Ікарді був фанатом свого співвітчизника, гравця «Барселони», Максі Лопеса. Мауро навіть подумати не міг, що через шість років він разом зі своїм кумиром виступатиме за «Сампдорію». В Італії футболісти стали справжніми друзями. Лопес частенько звав свого товариша до себе додому, і це було його помилкою. 20-річний Мауро Ікарді не подивився на те, що його партнер по команді в шлюбі вже 5 років, і у них з Вандою Нарою троє синів. Гарячий Мауро закрутив роман з Вандою. Незабаром дівчина стала дружиною Мауро і взяла собі прізвище чоловіка. А через рік вона стала футбольним агентом Мауро Ікарді, але це вже зовсім інша історія.
 
Вже ні для кого не секрет, що Озіл, Куртуа, Ікарді і Террі свого часу крутили романи з жінками і дівчатами своїх партнерів по команді. Але це далеко не єдині футболісти, які були помічені за цією підступним справою. Сьогодні канал 120 ярдів розповість саме про гравців, які не змогли встояти перед спокусливими красунями своїх партнерів по команді. 
 

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Golhrenshtanga
А где само видео измен?
Axmetov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
rugby1970
Замечательный материал! Главное - чисто о спорте! С нетерпением жду теперь об интимных отношениях Милевского и Алиева, а также - в одной ли постели спят на сборах Ярмоленко и Коноплянка