Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 травня 2019, 13:46
2789
0

Олександр АЛІЄВ: «Динамо варто продовжити контракт з Хацкевичем»

Екс-гравець «Динамо» - про перспективи Олександра Хацкевича

| Оновлено 24 травня 2019, 13:46
2789
0
Олександр АЛІЄВ: «Динамо варто продовжити контракт з Хацкевичем»
ФК Меліоратор. Олександр Алієв

Контракт Олександра Хацкевича з «Динамо» закінчується в кінці сезону, і, з великою долею ймовірності, не буде продовжений. Однак екс-гравець «Динамо» Олександр Алієв вважає, що Хацкевич повинен залишитися на своїй посаді:

«Роботу Олександра Хацкевича можна оцінити позитивно, навіть незважаючи на те, що команда протягом трьох років не ставала чемпіоном. Він ліпить команду, проробив гарну роботу, маючи в обоймі багато молоді, яка починає додавати. Зрозуміло, що «Шахтар» на даний момент сильніший.

Але потрібно дати Олександру Миколайовичу ще час і продовжити контракт. Якщо і далі робити ставку на молодь, все одно потрібно посилення. Напевно президент буде ставити високі задачі, а для цього необхідно точково провести хорошу селекцію, і докупити тих виконавців, яких бачить головний тренер, і за яких буде відповідати.

Надіюсь, що зі зміною політичної ситуації в країні все зміниться в кращу сторону, до нас знову будуть приїжджати добротні футболісти, і «Динамо» придбає тих, які зможуть вирішувати поставлені цілі: виграти золоті медалі і вдало виступати на міжнародній арені. Головне з боку президента має бути терпіння, віра і час».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.