Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4165
5

Сачко може очолити Маріуполь

У «Маріуполі» може відбутися зміна головного тренера

Сачко може очолити Маріуполь
vorskla.com.ua. Василь Сачко

Нинішній головний тренер «Маріуполя» Олександр Бабич може покинути свою посаду в кінці сезону. Переговори з приводу нового контракту проходять складно.

Головний кандидатом на пост нового головного тренера «Маріуполя» є Василь Сачко. В кінці березня він покинув посаду головного тренера «Ворскли».

У нинішньому сезоні «Маріуполь» ділить 4-5-е місця в УПЛ з «Зорею».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
PeresichnyUbolivalnyk
Шило на мыло... Физрука на мегафизрука.
Вадим Максимов
Нє, не треба такого тренера маріку.
Стаття з віки: "физические нагрузки высшей лиги он выдерживал, но не разбирался в тактических схемах и во время матча зачастую не понимал, что ему делать дальше Фактически, Василий находился в «Таврии» на просмотре[5] и не имел контракта с клубом, поэтому после пяти сыгранных матчей был вынужден покинуть команду."
Стаття за по молоді літа Сачка, хоча і прошло багато років, звичайно соображалка діло наживне…
Але чувак який не міг зрозуміти і розібратись в схемах гри, які вже написали йому тренери, тепер лізе сам писати схеми і будувати гру.
Куди..куди…візьми якусь команду з другої ліги, потренеруй мізки, наберись досвіду в середніх командах, а там і берись за УПЛ...
BekXan
Если он возглавит Мариуполь то до конца сезона он с трудом доработает.В Ворскле он пару лет выезжал на команде Павлова потом чисто на остатке игроков с лидеров и командному единению.А вот когда он стал строить свою команду вот там всю сразу ушло под откос.И это притом что Балан вернулся и подсказывал ему.Сачко теоретик не практик он не видит игру и не умеет вовремя вносить корективы.У него вечно на пресухах одни и теже слова и всё по цыфрах и схемах.Всё что достих Сачко с Ворсклой это заслуга самой команды и Балана.Рука Сачко там мизерная.
Linda_Lewis
Я роблю хорошу зарплату з дому 6925-9368 тижня, що дивно, під рік тому я був безробітним в жахливій економіці. Я дякую Богові кожен день, коли я був благословенний цими вказівками, і тепер це мій обов'язок - заплатити за це і поділитися з усіма. Перевірте більше інформації на веб-сайті ,,,,
...... ☛☛☛☛☛☛ w­w­w­.­W­e­b­J­o­b­9­9­.­C­O­M