Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 травня 2019, 03:05
4000
0

У Мінську представлені медалі Європейських ігор 2019

Великий спортивний європейський форум пройде в Білорусі з 21 по 30 червня

| Оновлено 22 травня 2019, 03:05
4000
0
У Мінську представлені медалі Європейських ігор 2019
Twitter
За місяць до початку II Європейських ігор, які з 21 по 30 червня відбудуться в Мінську, відбулась презентація медалей майбутнього форуму. У дизайні медалей відбилася головний символ змагань, а саме, чарівну квітку папороті – Папараць кветка.
 
Організатори змагань зазначають: «Його форма – це класичне коло, всередині якого зображені променисті елементи з розмитими контурами. Саме так виглядає сонце в яскравий літній день, нагадуючи про час проведення Ігор. Кінець червня – найбільш жаркий період білоруського літа, коли сонце немов плавиться на небосхилі».
 
Не випадковий і діаметр медалі 9,5 сантиметрів, адже населення Білорусі становить 9,5 мільйонів чоловік. Враження домашнього затишку і тепла додає чохол для медалей, виготовлений з натурального дерева. Це викликає асоціації з традиційними білоруськими ремеслами, природою і, зокрема, лісами.
 
Всього для II Європейських ігор буде виготовлено 1084 медалі: по 329 золотих і срібних і 426 бронзових. Найменування виду спорту і дисципліни, в якій вручається медаль, буде на зворотному боці кожної нагороди. Крім медалей, які отримають призери турніру, будуть виготовлені пам'ятні нагороди для всіх учасників і представників спортивних делегацій II Європейських ігор. Ці медалі стануть зменшеною копією нагород медалістів змагань.
 
На сьогодні в активі українців вже 198 ліцензій. Остаточний склад Олімпійської збірної України для участі в Мінську-2019 стане відомий на початку червня.

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.