Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 листопада 2020, 00:04
2211
0

Сергій КОВАЛЬОВ: «Уболівальникам Динамо потрібно запастися терпінням»

Колишній півзахисник «Шахтаря» - про чемпіонство рідного клубу

| Оновлено 29 листопада 2020, 00:04
2211
0
Сергій КОВАЛЬОВ: «Уболівальникам Динамо потрібно запастися терпінням»
Колишній півзахіснік «Шахтаря» - про чемпіонство рідного клубу
Колишній півзахисник «Шахтаря» Сергій Ковальов вважає, що на внутрішній арені гірники були кращими в країні протягом сезону.
 
- Сергій, «Шахтар» - чемпіон! У вас не виникало сумнівів з цього приводу?
- Ні звичайно. Не в образу «Динамо» і іншим командам, але «Шахтар» був найкращим на протязі всього сезону, тому гірники заслужили золоті медалі.
 
- Оновлення команди проходить безболісно?
- Поки що так. Але цей процес триває. Проте, гірники додають. Правда, рівень чемпіонату України не дозволяє визначити справжню силу «Шахтаря». Все покаже Ліга чемпіонів.
 
- За час своїх виступів в «Шахтарі», ви так і не змогли виграти золоті медалі. В якому році було найобразливіше програти боротьбу «Динамо»?
- «Динамо» не було сильніше нас в тактичному або технічному плані. Ми програвали в психології, і ніяк не могли подолати цей бар'єр. Хоча матчі з «Динамо» завжди були напруженими і цікавими.
 
- Чи буде у «Шахтаря» супермотівація на наступний тур?
- Звичайно. Не потрібно зайвий раз говорити про характер цього протистояння. Тому будь-який гравець, який вийде на футбольне поле в матчі «Шахтар» - «Динамо» буде надмотивований. Але я не виключаю, що в рядах гірників будуть зміни в складі і ігровий час отримають ті, хто цього більше потребує.
 
- Де «Динамо» програло боротьбу за золото?
- На мій погляд, той шлях, який вибрало «Динамо», довгий і нелегкий. Очікувалося, що у «Динамо» будуть втрати в чемпіонаті, оскільки молодь, якої у біло-синіх багато, не відрізняється стабільністю. Уболівальникам потрібно запастися терпінням. А якщо команді потрібен результат, то необхідно терміново міняти трансферну політику.
 
Не можна все звалювати на Хацкевича. Вважаю, тренер добре виконує свою роботу. Зі свого досвіду знаю, як важко працювати з молодими футболістами.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.