Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 19 травня 2019, 10:43
2810
0

Реал Мадрид - Реал Бетіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Без турнірної мотивації

| Оновлено 19 травня 2019, 10:43
2810
0
Реал Мадрид - Реал Бетіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
realmadrid.com

У неділю в рамках заключного туру чемпіонату Іспанії мадридський «Реал» на «Сантьяго Бернабеу» прийматиме «Бетіс». Майбутня зустріч позбавлена ​​будь-яких турнірних завдань: «галактікос» завершать першість на третій позиції, а «зелено-білі» осіли в середині турнірної таблиці.

Єдиним мотиваційним моментом, який можна відшукати, це бажання суперників на мажорній ноті закінчити сезон. Для мадридців він вийшов без перебільшення провальним. Звиклі до боротьби з «Барселоною» за чемпіонство мадридці задовго до закінчення першості розпрощалися з надіями скласти конкуренцію «блаугранас». Вже на стадії 1/8 фіналу склав «Реал» повноваження переможця Ліги чемпіонів (поразка 1:4 від «Аякса» напевно до сих пір стоїть перед очима у шанувальників «галакткос»). Навіть Кубок Короля не скорився «Королівському клубу».

Зрештою, по ходу сезону «вершкові» пережили зміну двох наставників, намагаючись повернути команді переможні результати.  При Зінедіні Зідані, який
повернувся до Мадриду, «галактікос» не перестають експериментувати зі складом, постійно тасуючи наявних у розпорядженні футболістів. Звідси і дещо невиразні показники: при Зідані «Реал» жодного разу не переміг двічі поспіль. Зате помітне бажання француза довіряти молодим гравцям. До речі, мадридський клуб вже відзначився першим трансфером, купивши у «Айнтрахта» 21-річного Луку Йовіча.

«Бетіс» цілком міг зачепитися за єврокубкову зону, але у вирішальний відрізок сезону команда Кіке Сетьєна почали демонструвати плачевні результати, які не дозволили «бетікос» розраховувати на потрапляння в Лігу Європи. Навряд чи «зелено-білі» зможуть зачепитися за очки і в заключному матчі. «Реал» вдома грає впевнено, в той час як «Бетіс» в останніх п'яти гостьових зустрічах чотири рази зазнав поразки.

В історії взаємин суперників значна перевага на боці мадридського клубу. В активі «галактікос» 60 перемог, 24 рази успіх святкували «зелено-білі» і ще 21 поєдинок завершився внічию. У матчі першого кола мадридці обіграли «Бетіс» з рахунком 2:1.

19 травня, неділя
 
«Реал Мадрид» – «Реал Бетіс»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 13:00
Трансляція на відеосервісі Megogo
Прогноз Sport.ua — 3:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 12
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.