Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
|
3747
1

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Грати у фіналі Кубка Англії - мрія»

Українець готується до фіналу Кубка Англії

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Грати у фіналі Кубка Англії - мрія»
ФК Манчестер Сіті. Олександр Зінченко

Минулої неділі Олександр Зінченко став чемпіоном Англії в складі «Манчестер Сіті». Тепер українець готується до фіналу Кубка Англії проти «Уотфорда», який відбудеться 18 травня:

«У «Уотфорда» є дуже хороші гравці, особливо в атаці. Робота їх головного тренера Хаві Грасіа, те, як вони грають - мені дуже подобається їхня гра. З ними буде важко, я в цьому впевнений. Але я думаю, що в кожній грі наша мета - показати всім, хто ми є.

Це неймовірне відчуття, грати в фіналі Кубка Англії! Грати на цьому великому стадіоні, боротися за титул. Фінал - це завжди щось особливе, я вже не можу дочекатися.

Особисто для мене Кубок так само важливий, як і Прем'єр-ліга. Я не знаю, як інші гравці думають про це, але для мене це так. Я завжди хотів грати на найвищому рівні, тепер я готуюся до фіналу Кубка Англії. Мрії збуваються».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Hasan Kurmangaliev
По словам Зинченко складывается впечатление, что он живет футболом, постоянно хочет в него играть и побеждать. С моей точки зрения это очень похвально. Люблю людей, которые преданы своему делу. На фоне условных Милевского, Коноплянки и других выделяется.