Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 травня 2019, 17:43
2263
2

ВЕЙНАЛДУМ: «Буде дуже сумно, якщо ми завершимо сезон без трофея»

Хавбек «Ліверпуля» сподівається на успіх у фінальному матчі Ліги чемпіонів

| Оновлено 15 травня 2019, 17:43
2263
2
ВЕЙНАЛДУМ: «Буде дуже сумно, якщо ми завершимо сезон без трофея»
Daily Express. Жоржиньо Вейналдум
Хавбек «Ліверпуля» Жоржиньо Вейналдум вважає, що мерсисайдський клуб заслужив хоча б одного трофея за підсумками сезону 2018/19.
 
«Буде дуже сумно, якщо ми завершимо сезон без трофея. Я думаю, в цьому сезоні ми заслужили один титул. «Ліверпуль» був досить послідовним у нинішньому сезоні, ми зробили все дуже добре. Тепер залишилося закінчити сезон з трофеєм.
 
В останніх матчах ми могли тільки вигравати і очікувати, що піднесе «Манчестер Сіті». Але вони всюди змогли добитися успіху. Думаю, досить справедливо, що «городяни» стали чемпіонами Англії. У нас залишилася важлива гра, в якій необхідно бути сконцентрованими до самого кінця і довести справу до перемоги. Але це буде складно», - сказав Вейналдум.
 
Нагадаємо, «Ліверпуль» і «Тоттенхем Хотспур» зіграють у фінальному матчі Ліги чемпіонів сезону-2018/19. Зустріч відбудеться 1 червня на стадіоні «Ванда Метрополітан» в Мадриді.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ektaz
Статистика последних лет и встречи команда разных стран не говорит, что английская лига сильнейшая. Самая зрелищная - возможно, самая продаваемая (и зарабатываемая в мире) - 100%, но сильнейшая - это точно не про них в данный момент. Испанцы последние лет 10 давали всем просраться, и это на данный момент сильнейшая лига. Причем, это не только Реал и Барса, а АТМ, который в финале ЛЧ 2 раза играл, Севилья, которая 3 подряд ЛЕ выигрывала, более слабые испанские команды выносили английские часто в ЛЕ. Достаточно просто открыть кэфы УЕФА. Так что не надо тут про сильнейшую английскую лигу
И только в этом году англичане вырвались вперед.
igor_986
А какой бы был крутой финал Ливерпуль - Ман Сити, две лучшие команды по игре сильнейшей лиги с равными шансами. Но дол_банный офсайд все испортил